1540
een zomer lang genieten
Gepubliceerd: 08-02-2013

Eindelijk... Het buitenzitseizoen 2013 breekt aan. De zon schijnt volop en de buurt begint weer te bruisen. Tijd om je buitenruimte kleur te geven met balkon- en terrasplanten. Je voelt je meteen relaxed en je krijgt er bovendien een lekker kleurtje van!

 

Het buitenzitseizoen begint met het inrichten van je balkon of terras. Haal de tuinmeubels van zolder en zet de barbecue alvast klaar. Nu heb je alleen nog wat vrolijke balkon- en terrasplanten nodig om de buitenruimte aan te kleden. Denk aan rijk bloeiende planten waar je de hele zomer lang plezier van hebt, zoals Lobelia, Spaanse Margriet, Bougainville, Vlijtig Liesje, Geranium en Mandeville. Al die geuren en kleuren; daar word je toch gelukkig van! Uiteraard mogen mini-Petunia en Pentas als de Balkon- en Terrasplant van het Jaar 2013 niet ontbreken!HandomdraaiHet kost je hooguit een paar uurtjes om je balkon of terras zomerklaar te maken. Dus pak de auto of bakfiets en sla je slag bij de bloemist of het tuincentrum. Zij hebben nu volop balkon- en terrasplanten in de mooiste kleuren. Neem eventueel ook potgrond, potten en plantenvoeding mee.GenietenThuis kun je je aanwinsten meteen planten in potten, bakken of manden (leg onderin wat potscherven of kleikorrels, zodat overtollig water kan weglopen). Overal waar je wel wat kleur kan gebruiken, passen zomerbloeiers. Kijk ook eens omhoog; met een paar hangplanten aan de muur of de veranda, krijg je meteen zo'n heerlijk buitenlevengevoel.

inspiratiebrochures1.png



Kies je stijlHou je van een klassieke, creatieve of landelijke buitenkamer? Of wil je inspiratie voor een kindertuin? Kijk op www.mooiwatplantendoen.nl en kies de stijl die bij jou past. Behalve tips vind je er ook een boodschappenlijstje om direct aan de slag te gaan.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide