Een kale tuin of leeg terras in het vroege voorjaar biedt niet de leukste aanblik. Gelukkig is er een snelle manier om huis en tuin in lentesferen te brengen. Narcissen, tulpen en hyacinten en vele andere lentebloeiers zijn kant en klaar verkrijgbaar om de lente in te luiden. Zet ze vanaf februari in bakken op het balkon of (dak)terras of plant ze direct in de tuin. Het is een fluitje van een cent en je ziet, ruikt en voelt de lente direct!

Zien, voelen en ruiken
Na een lange winterperiode verlangen we naar een fleurige lente. De meeste tuinen zien er dan echter grauw en saai uit. Met kant en klare, bloeiende bloembollen breng je vanaf februari direct kleur in de tuin, op het balkon of (dak)terras. Ze prikkelen bovendien de zintuigen €Â¦ Vrolijke lentebloeiers zijn een plezier om naar te kijken en bezorgen je het optimale lentegevoel. Ook je neus draait overuren met bijvoorbeeld geurende narcissen of hyacinten! Geen winterblues maar een vrolijk voorjaarsconcert met een kakofonie aan kleur.

Eenvoudig
Bloembollenkwekers hebben het afgelopen najaar bloembollen geplant en opgekweekt in potjes. Bij tuincentrum of bloemist staan deze bolletjes-op-pot in knop klaar om bij u thuis direct te gaan bloeien. Zo geniet je vanaf februari al van vrolijke lentebloeiers! Met kant en klare lentebodes breng je in een handomdraai kleur in en om het huis. Het planten in de tuin is niet moeilijk: verwijder het kweekpotje, maak een gaatje in de grond en stop de bloeiende bollen erin. Ook het beplanten van bakken voor op balkon of (dak)terras is eenvoudig. Vul een bak met aarde (onderin wat scherven of hydrokorrels) en plant de voorgetrokken lentebloeiers zonder kweekpotje. Het onderhoud is minimaal: geef alleen water in geval van droogte. Door de frisse buitentemperatuur is de bloeitijd extra lang.

Kijk ook eens op www.bloembollencentrum.nl


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen