wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Hollandse lente

 
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
lente, Bloembollen, lentebloeiers, violen, tulpen, hyacinten, narcissen, blauwe druifjes

n maart wordt het voorjaar en kun je weer genieten van de eerste zonnestralen. Je krijgt spontaan lentekriebels. In de tuin is er vaak nog weinig kleur te zien en ook het (dak)terras of het balkon kan wel een stevige oppepper gebruiken. Het is tijd voor de frisse kleuren van lentebloeiers! Kies dit voorjaar eens voor een Hollandse boerensfeer met violen en bloeiende bolletjes.

Buitenleven
In de lente heb je zin in kleur. Er is altijd wel een plekje in de tuin of op het terras te vinden dat wel wat extra kleur kan gebruiken. Het kan in maart misschien nog wat fris zijn, maar met een dikke trui aan is het buiten puur genieten. Met violen, tulpen, hyacinten, narcissen of blauwe druifjes breng je in een handomdraai lentesfeer in de tuin of op het terras. Wanneer je ze in potten of bakken met een landelijke en boeren uitstraling zet, creëer je eigen Hollandse lente!

Geen probleem
Maart roert zijn staart, maar dat is voor violen en bolletjes-op-pot geen probleem. Ze bloeien stoer door als het buiten nat en koud is. Ze kunnen zelfs wat nachtvorst verdragen. Plantenvoeding is voor de meeste lentebloeiers niet nodig, zorg er alleen voor dat de grond niet uitdroogt. Bloembollen kunnen wekenlang bloeien en violen gaan extra lang door wanneer je steeds de uitgebloeide bloemetjes wegplukt.

Boerenactie
Bij veel tuincentra wordt in maart een bijzondere actie gehouden. Iedereen die lentebloeiers koopt, ontvangt een wincode. Wanneer deze code via www.gekopgroen.nl wordt ingevoerd, maak je kans op bijzonder weekendje weg op een boerderij. Kijk voor meer informatie en een overzicht van deelnemende tuincentra op www.gekopgroen.nl.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures