wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Een, twee, drie.. en het is lente!

 
Gratis woonmagazine
gratis roomplanner
Bollen, balkon, lente, tuin

In februari zien de meeste balkons er leeg en ongezellig uit. Het wordt daar een stuk aangenamer met bloeiende bloembollen als hyacinten, blauwe druifjes en tulpen die nu volop verkrijgbaar zijn bij bloemist of tuincentrum. Deze lentebloeiers zorgen namelijk wekenlang (vaak tot ver in april) voor een kleurrijk balkon.

Lentevariatie
Juist in de eerste maanden van het jaar is er een grote variatie aan bloeiende bolletjes op pot verkrijgbaar zoals blauwe druifjes, hyacinten, tulpen, crocussen, narcissen, kievitsbloemen en Anemone blanda. Kwekers hebben de bloembollen afgelopen najaar na een koude-behandeling opgeplant en in warme kassen gezet. Als ze kleur bekennen en bijna tot bloei komen, zijn ze te koop.

Lenteboost
Bloeiende bolletjes op pot zijn ideale producten om het balkon een lenteboost te geven. Neem een paar potten of balkonbakken en vul ze met lentebloeiers. Kleine moeite, mooi resultaat! Juist doordat de buitentemperatuur laag is, bloeien ze extra lang.

Bron: IBC

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures