wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De tuin in de lente - Pagina: 2

 
Voorjaar op het balkonEen balkon vol voorjaar

Lekker genieten van het eerste voorjaarszonnetje doe je natuurlijk op je eigen balkon of terras. Het wordt nog aangenamer met de hyacinten, blauwe druifjes of tulpen. Deze bloeiende bloembollen zorgen namelijk wekenlang voor  het vrolijke voorjaarsgevoel.

lees meer
Tuin in de lenteEen, twee, drie.. en het is lente!

In februari zien de meeste balkons er leeg en ongezellig uit. Het wordt daar een stuk aangenamer met bloeiende bloembollen als hyacinten, blauwe druifjes en tulpen die nu volop verkrijgbaar zijn bij bloemist of tuincentrum.

lees meer
Lente in de tuinEen, twee, drie: het is lente

Een kale tuin of leeg terras in het vroege voorjaar biedt niet de leukste aanblik. Gelukkig is er een snelle manier om huis en tuin in lentesferen te brengen. Narcissen, tulpen en hyacinten en vele andere lentebloeiers zijn kant en klaar verkrijgbaar om de lente in te luiden.

lees meer
Hollandse lenteHollandse lente

In maart wordt het voorjaar en kun je weer genieten van de eerste zonnestralen. Je krijgt spontaan lentekriebels. In de tuin is er vaak nog weinig kleur te zien en ook het (dak)terras of het balkon kan wel een stevige oppepper gebruiken.

lees meer
Groen in de tuinGroen in alle kleuren

Dat het voorjaar in april echt is aangebroken, is goed aan de tuin af te lezen. Struiken en bomen krijgen fris groen blad en de eerste tulpen zijn al te bewonderen. Weg met de grauwsluier, want het is de tijd om de tuin en het balkon flink op te vrolijken met kleurige planten en heesters.

lees meer
De tuin in de lenteNu het weer lente is

Nu barst het leven weer los, komen de tuinkriebels boven, wil je naar buiten in je eigen stukje natuur dat tuin heet. Wat je wilt is: genieten van frisse geuren, jong groen, vrolijke bloemen, de wind in je gezicht, zon, en heerlijk rulle, rijke grond. Het is je allemaal en van harte gegund. Geniet ervan, met volle teugen. Lente!

lees meer
ViolenSnelle en kleurrijke oppepper

Opeens is het lente. Het ruikt anders, het voelt anders. Even lekker genieten van de zonnestralen op je gezicht en je voelt de energie door je lichaam stromen. Ook de tuin, het terras of het balkon kan wel een snelle oppepper gebruiken met bijvoorbeeld voorjaarsviolen.

lees meer
LentebloeierLentebloeier 2012

Met deze fris groen-witte verschijning tover je in een handomdraai een saai winterbalkon om tot een vrolijk lentefeestje. Geen tijd voor een winterdip want de lente begint extra vroeg dit jaar!

lees meer
TuintipsTuinieren in de praktijk

Slechts één uurtje werken in de tuin maakt al veel verschil. Enkel een pad van onkruid ontdoen kan zeer effectief, behaaglijk en rustgevend zijn.

lees meer
Balkon en terrasGenieten op balkon en terras

Voel je al lentekriebels? Maak er gebruik van en creëer in een handomdraai een frisse lentesfeer op je balkon of terras. De benodigde ingrediënten: de mooiste lentebloeiers...

lees meer
Terracotta pottenFrisse kleuren, zomers gevoel

Met potten in frisse kleuren creëer je snel een vrolijke, zomerse sfeer op je balkon of terras. Verf heb je niet nodig. De nieuwe terracotta potten van Multicoloro hebben al een kleurtje.

lees meer
De tuin in de lenteHet is weer lente in de tuin!

Langzaam is de tuin uit zijn lange winterslaap ontwaakt. Overal schiet fris groen uit grond en takken en de tuin bloeit weer! Het tuinjaar begint met prachtige, vrolijke, felle en zuivere kleuren.

lees meer
TerrasplantenSnelle zomermetamorfose

Nu de zon steeds meer kracht krijgt, is het heerlijk om buiten te lezen, te eten en lekker te ontspannen. De komende maanden zullen balkon en terras veel gebruikt worden. Hoe gezelliger we die ruimtes inrichten des te leuker gaat de zomer worden. De hoogste tijd dus om je balkon of terras een zomermetamorfose te geven.

lees meer
NarcissenPlant nu bloemenzee

Als narcissen bloeien, is het voorjaar begonnen. Vanaf maart brengen ze een kleurig accent in de vaak nog saaie tuin. Plant deze voorjaarsbloeiers in oktober of november en na de winter komen ze als vanzelf tot bloei.

lees meer
BloembollenHerfstklusje: Bloembollen planten

In het najaar worden daar jaarlijks tientallen miljoenen bloembollen geplant die in de lente tot bloei komen

lees meer
Tuin buitenseizoenKlaar voor het buitenzitseizoen

Het buitenzitseizoen staat op het punt te beginnen. Alle reden om je tuin of balkon aan te kleden met kleurrijke zomerbloeiers. Zet meteen de stoelen buiten. En je wilt niet meer naar binnen!

lees meer
bloembollenPlanttijd voor zomerbollen

Bij bloembollen denken we meestal aan tulpen of narcissen. Naast deze lentebloeiers zijn er ook bloembollen die je juist in het voorjaar plant en in de zomer bloeien. Deze zomerbollen komen vaak oorspronkelijk uit tropische landen en geven een natuurlijk, kleurrijk en exotisch tintje aan de zomertuin.

lees meer
vlindersAttractiepark voor vlinders

Een tuin met bloemen is een feest voor mensen en… vlinders. Vlinders fladderen elegant van bloem naar bloem en betoveren ons met hun prachtig gekleurde vleugels. Met bepaalde tuinplanten geeft u ze een extra warm welkom. 

lees meer
tuintrendsTuintrend Exuberant Romantic

Het blauwgroene tuintype - met een enigszins klassieke smaak - kan volop genieten in de Exuberant Romantic Garden. Deze tuin is op en top romantisch. Van buxushaag tot fontein, van slingerpaadje tot rozenboog, alle romantische clichés zijn hier ingezet, zonder dat het oubollig wordt.

lees meer
tuintrendsTuintrend Closed Transparent

Het blauwe tuintype - de liefhebber van desigClosed Transparent Gardenn - kan zijn hart ophalen in de Closed Transparent Garden. In deze strak vormgegeven tuin lopen binnen en buiten geruisloos in elkaar over. 

lees meer
tuintrendsTuintrend Bohemian Spirit Garden

Het gele tuintype voelt zich meer aangesproken door de ongedwongen sfeer van de Bohemian Spirit Garden. In deze vrolijke, decoratieve tuin mag geleefd worden. Er is volop ruimte om te spelen, te ontspannen en creatief bezig te zijn. 

lees meer
tuinmeubelenLentekriebels met IN4AIR

Na een lange winter is bert plantagie weer helemaal IN4AIR! Met deze eigentijdse outdoor-collectie kan naar hartelust gemixt & gematcht worden met mooie zit- en ligmeubelen, bartafels en eethoeken.

lees meer
vijverVijveronderhoud

Vanaf half april kunt u uw vijver beplanten, wat afgestorven is verwijderen, desnoods de hele vijver een grote beurt (laten) geven. Uw hovenier doet het graag en vakkundig voor u. 

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures