wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De tuin in de lente

 
Overal lente!Overal lente!
Zin in kleur? Met Bellis, primula en viool heb je in een mum van tijd een vrolijke lentesfeer op je balkon of terras. Plant deze voorjaarsbloeiers overal waar je wel wat kleur kan gebruiken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is niets meer veilig.
Lees meer
Help de jonge vogeltjes!Help de jonge vogeltjes!

In de koude wintermaanden begrijpen we allemaal dat de vogels onze hulp kunnen gebruiken om de kou te trotseren. Maar juist in het voorjaar kunnen tuinvogels alle hulp gebruiken!

Lees meer
Gratis woonmagazine
TerrasplantenOpzomeren!
Wanneer in april en mei de zon aan kracht wint, zie je overal de ramen en deuren weer opengaan. Het ideale moment om je balkon en terras in gereedheid te brengen voor een mooie zomer.
Lees meer
Peppil PokonPeppil voor planten

In april begint een nieuw bloeiseizoen voor balkon- en terrasplanten. Om er voor te zorgen dat de planten extra lang en uitbundig bloeien hoef je geen rare fratsen uit te halen.

Lees meer
Balkon- en TerrasplantBalkon- en Terrasplant 2014

Vanaf half april hangt de zomer in de lucht. Tijd om je grijze balkon of terras om te toveren in een bloemenparadijs, waarvan je de hele zomer kan genieten. Bijvoorbeeld met Verbena en Lantana.

Lees meer
Vrolijke vlinderhortensiaVrolijke vlinderhortensia

Vanaf april is een nieuwe, geurende tuinhortensia verkrijgbaar met een grote aantrekkingskracht op vlinders. Plant ‘m in het voorjaar en in de zomer verschijnen de champagne-witte bloemschermen vol nectar en zoete parfum.

Lees meer
Veilig spelen op kokosVeilig spelen op kokos

Veel tuinbezitters hebben in de tuin een speelplaats gereserveerd voor kinderen bijvoorbeeld met een schommel, glijbaan of wip. Kokos bodembedekker is een duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld rubberen tegels.

Lees meer
Gardena takkenschaarSnoeien: eenvoudig takkenwerk

Bij het snoeien van takken is goed gereedschap het halve werk. Scherpe messen, optimale grip en minimale belasting van de polsgewrichten vormden voor tuinspecialist Gardena de uitgangspunten voor een nieuwe serie takkenscharen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
BloembollenBloembollen voor blije bijen

Dit najaar is er een bijzonder bloembollenpakket voor bijen verkrijgbaar bij tuincentra. Door het planten van deze geselecteerde bloembollen creëer je niet alleen een bloeiende lentetuin maar lever je ook een positieve bijdrage aan de bijenpopulatie in Nederland.

Lees meer
Bloeiende bollen voor buitenkamerBloeiende bollen voor buitenkamer

Van mei tot en met september willen we het liefst genieten van lange en zonnige dagen. De tuin of het balkon vormt dan een ideaal verlengstuk van de woonkamer. Met bloeiende Dahlia’s, Begonia’s, Lelies en Calla’s tover je in een handomdraai de buitenkamer om tot een exotisch vakantieparadijs

Lees meer
Buitenzitseizoen van startBuitenzitseizoen van start

Eindelijk... Vanaf half april breekt het buitenzitseizoen 2013 aan. De zon schijnt volop en de buurt begint weer te bruisen. Tijd om je buitenruimte kleur te geven met balkon- en terrasplanten. Je voelt je meteen relaxed en je krijgt er bovendien een lekker kleurtje van!

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Mooi lentegazonMooi lentegazon? Eitje!

Na de winter zien de meeste gazons er vaak futloos uit. Van een frisgroen tapijtje is dan meestal geen sprake. Om het gazon weer tot leven te brengen, moest je tot voor kort verschillende handelingen verrichten.

Lees meer
een zomer lang genieteneen zomer lang genieten

Eindelijk... Het buitenzitseizoen 2013 breekt aan. De zon schijnt volop en de buurt begint weer te bruisen. Tijd om je buitenruimte kleur te geven met balkon- en terrasplanten. Je voelt je meteen relaxed en je krijgt er bovendien een lekker kleurtje van!

Lees meer
LentebloeierLelietje van dalen

Door haar frisse, lekkere geur en ultieme voorjaarsuitstraling is het lelietje-van-dalen door een jury van deskundigen gekozen tot Lentebloeier van het Jaar 2013. Vanaf februari is dit vrolijke bolletje-op-pot verkrijgbaar bij tuincentrum en bloemist en kun je in en om het huis genieten van de vrolijke, witte bloemetjes en de heerlijke geur. Vergeet de koude winter en omarm de lente!

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures