Schitterende kleuren en een lekker najaarszonnetje... het is volop genieten in de herfsttuin. Een van de leukste herfstklusjes is misschien wel het planten van bloembollen. De voorjaarsbodes brengen van februari kleur en fleur in de tuin. Speciaal voor tulpen, narcissen, hyacinten en andere lentebloeiers heeft groenspecialist Pokon bollengrond ontwikkeld. Een nieuwe grond die zo is samengesteld dat bollen optimaal ontwikkelen, groeien en bloeien.

100% natuurlijk
De nieuwe bollengrond is 100% natuurlijk en organisch. Door ingrediënten als turfstrooisel en houtvezels is de grond extra luchtig en vochtregulerend. Dat resulteert in een goede worteling van de bloembollen, biedt tevens een bescherming tegen vorst en zorgt voor optimale bloei in het (vroege) voorjaar. In de bollengrond hebben bloembollen bovendien geen last van ziekten en plagen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld te natte grond. Het mengsel is voorzien van het RHP-keurmerk voor schone en veilige grond. Aan de slag
Meng de bovenste laag van de tuingrond (ongeveer 20 cm) met verse bollengrond en plant de bollen met het puntje omhoog. De bollen gaan snel wortelen en in het vroege voorjaar zie je de eerste groene sprieten omhoog schieten. Niet veel later staat de tuin in bloei. Plant je bloembollen in een pot? Begin dan eerst met een laag hydrokorrels of zorg dat er een gaatje in de bodem zit. Overtollig (giet)water kan dan eenvoudig wegvloeien. Vul vervolgens met de bollengrond en plant de bollen.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen