wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

De tuin in de herfst

 
Bloembollen plantenNieuw: bollengrond
Schitterende kleuren en een lekker najaarszonnetje... het is volop genieten in de herfsttuin. Een van de leukste herfstklusjes is misschien wel het planten van bloembollen. De voorjaarsbodes brengen van februari kleur en fleur in de tuin.
Bloembollen planten
Herfsttuin: bladharkenNajaarsklusje: bladharken
Bladharken is een eenvoudig maar noodzakelijke tuinklusje. Dit najaar presenteert GARDENA een vernieuwde bladhark waar mee je snel en precies kunt werken
Herfsttuin: bladharken
Gratis woonmagazine
Herfsttrends 2016Tuintrends herfst 2016
Dag zomer, hallo herfst! Ook in het najaar gaat het tuinseizoen gewoon door. Planten als violen, chrysanten en siergrassen zorgen dat er meer dan voldoende te beleven is. Wat zijn de tuintrends voor deze herfst?
Herfsttrends 2016
Tuintrends herfstTuintrend ronde vormen
Verbinding en harmonie zijn belangrijk en dat vertaalt zich in ronde vormen. Je ziet ze dan ook veel terug in de stijltrend ‘Connect the Story’. Voor de herfsttuin betekent dit dat vooral planten die veel op elkaar lijken worden gecombineerd.
Tuintrends herfst 2016
Tuintrends herfst Tuintrend lijnen en vormen
Een lijnenspel van verschillende vormen is kenmerkend voor de stijltrend ‘Reconsider Space’. Benadruk in de herfsttuin ook eens geometrische vormen. Combineer bijvoorbeeld ronde bolchrysanten met kegelvormige hulst.
Tuintrends herfst 2016
Tuintrends herfst Tuintrend Energie
Een najaarsdip is eenvoudig af te wenden met vrolijke planten als Skimmia’s, chrysanten en violen. In de groene stijltrend ‘More is More’ kan er nooit te veel kleur zijn.
Tuintrends herfst 2016
Herfst tuintrends 2016Herfst tuintrend Sprookjesachtig
De groene stijltrend ‘The World Beyond’ laat een sprookjesachtige sfeer zien. In de tuin krijgt je verbeelding de vrije loop, ook in het najaar. Door bosachtige planten als varens, zilverstruikjes en mossen te combineren, ontstaat een omgeving waarin je continu nieuwe dingen ontdekt.
Herfst tuintrends 2016
Bladruimen vroeg van startBladruimen vroeg van start
De bladval is dit jaar groter en vroeger dan vorige jaren. Dat komt waarschijnlijk doordat het groeiseizoen extra vroeg startte vanwege de zachte winter en het warme voorjaar. Bladruimen is misschien niet het leukste tuinklusje, maar wel zeer nuttig.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Happy herfstHappy herfst

Als de herfst aanbreekt, is het grotendeels gedaan met de zomerbloei. Naar een uitgebloeid terras, veranda of balkon staren, is gelukkig niet nodig! In een handomdraai maak je de buitenkamer haast net zo kleurrijk als in de zomer.

Lees meer
Maandag meubelsHerfst; de tijd van het verleiden

Geniet je ook zo van kwetterende vogeltjes in de lente? Dan is het nu de tijd om ze alvast naar jouw tuin of terras te verleiden! Met de vogelboomhut van Maandag meubels gaat dat heel makkelijk.

Lees meer
de natuurlijke smaakmakerDe natuurlijke smaakmaker

Tot ver in de herfst – als zomerbloeiers zo zoetjes aan uitgebloeid zijn – stelen de besheesters flink de show. Het zijn echte smaakmakers en niet alleen in de tuin.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
HerfstbloemenHerfstbloemen: Scabiosa....

De promotiecampagne PurE seasonal flowers zet elk seizoen aansprekende seizoensproduct in de schijnwerpers. Deze herfst staan Scabiosa, Calicarpa en Skimmia centraal.

Lees meer
BloembollenBloembollen voor blije bijen

Dit najaar is er een bijzonder bloembollenpakket voor bijen verkrijgbaar bij tuincentra. Door het planten van deze geselecteerde bloembollen creëer je niet alleen een bloeiende lentetuin maar lever je ook een positieve bijdrage aan de bijenpopulatie in Nederland.

Lees meer
terras in herfstsfeerTerras in herfstsfeer

De tuin hoeft dit najaar en de komende winter niet kaal en kleurloos te zijn. Ook het terras niet. Het kan er net zo fleurig zijn als tijdens voorjaar en zomer. Kleur is vooral in de winter geweldig belangrijk om je fijn te voelen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures