Ben jij zo’n type dat de wereld aankan? Boordevol energie en geïnspireerd door het feit dat de natuur goed voor je is? Dan is de energieke tuin een paradijs om je in onder te dompelen voor een fris en actief gevoel.

Natuur
De energie is voelbaar in de tijd waarin we leven. Fit zijn en daadkracht uitstralen is zo belangrijk dat gezondheid meer waarde heeft dan materialisme. De natuur om ons heen is onmisbaar omdat bomen, bloemen en planten de ultieme leveranciers van zuurstof zijn. Ze geven daarmee letterlijk energie en levenskracht.

Energieboost-van-bloembollen-02.jpg

Energieke tuin
Actief zijn en geestkracht hebben zijn belangrijke eigenschappen die veel mensen van zichzelf verlangen. Optimisme en fris de nieuwe tijd ingaan staan dan ook symbool voor de energieke tuin. Door in de tuin en op het balkon en terras sterke kleuren te gebruiken, maak je van de buitenruimte een ontspannen en tegelijkertijd actieve plek. Energieke kleuren en strakke, krachtige bloemen geven de tuin een sportief gevoel, vooral als je ze in opvallende kleurbanen plant. Het kleurenpalet van wit, harde tinten rood, blauw en paars straalt daardoor de gewenste winnaarsmentaliteit uit.

Energieboost-van-bloembollen-03.jpg

Bloembollen
Straks komen de maanden van grauw en koud weer, maar daarna komen in het voorjaar weer de zon, warmte en licht om de hoek kijken. Dat is fijn, want daardoor voel je je fit en blij. Wees lief voor jezelf en zorg ervoor dat je dit frisse voorjaarsgevoel straks vasthoudt en er zoveel mogelijk van geniet. Hoe? Met bloembollen natuurlijk. Ze versterken het energieke gevoel omdat ze zo vroeg in het voorjaar kleur brengen. Plant dus nu bloembollen om in het voorjaar van een extra lange energieboost te genieten.

Energieboost-van-bloembollen-04.jpg

Energieboost-van-bloembollen-05.jpg

Energieboost-van-bloembollen-06.jpg

Energieboost-van-bloembollen-17.jpg

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen