wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Jacuzzi in de tuin plaatsen

 
jacuzzi, tuin, outdoor spa
Droom jij al een tijdje van een jacuzzi in de tuin? Eindeloos relaxen in alle rust en privacy. Of ben je de gelukkige die onlangs een jacuzzi spa heeft aangeschaft, maar twijfel je nog waar je hem precies in de tuin moet plaatsen.

Sommige jacuzzi's kunnen, zeker in de Nederlandse kleine tuin, een 'log' object zijn. Hem zomaar ergens in een hoek plaatsen is niet altijd mooi of praktisch. Daarom speciaal een aantal tips om de jacuzzi op een mooie manier in de tuin te integreren.

1. Zijwanden jacuzzi wegwerken

Het mooiste is als je niet direct alle zijkanten van de jacuzzi ziet. Dit kan je voorkomen door hem in een hoek te plaatsen, maar ook door er een constructie omheen te plaatsen. Dat kan van mooie houten panelen, maar ook door middel van steen of rotsen.

2. Creëer een outdoor spa

Gebruik de jacuzzi om in de tuin een outdoor spa te creëren die los ligt van het eetgedeelte. Plaats de jacuzzi bijvoorbeeld onder een prieel of gebruik een pergola. Plaats er een mooie ligstoel naast met een bijzettafel. Of maak een mooie afscheiding met een boom of heg.

3. Laat de jacuzzi inbouwen

Sommige jacuzzi's kan je in de grond laten inbouwen. Gebruik je de jacuzzi niet? Plaats er dan een cover overheen. Of nog praktischer, een stevige houten afdekplaat waar je gewoon overheen kan lopen. Dat bespaart ruimte!

4. Creëer je zonnedek

Naast je jacuzzi heerlijk zonnen of relaxen? Maak dan direct aan of naast de jacuzzi een zonnedek. Doe dit met mooie houten of kunststof vlonders. Zo stap je vanuit je jacuzzi meteen op een waterbestendig dek waar je nog heerlijk op kan naluieren.

gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures