Rondslingerend tuingereedschap of speelgoed in de tuin of op het balkon. Het is de ergernis van veel mensen. Door handige opbergmogelijkheden te creëren, kun je deze vorm van ergernis voorkomen en schep je tegelijkertijd een opgeruimde en nette tuin. Welke opbergopties zijn er voor in de tuin?

Een extra huisje voor in de tuin
Beschik je over een grote tuin en heb je veel spullen om op te bergen? Koop dan een blokhut naast je gewone schuur. Deze biedt niet alleen praktische opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen, maar heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling. Ideaal om je tuin te voorzien van meer comfort en gemak. Weet je niet waar je een blokhut kunt kopen? Je kunt blokhutten kopen in een gespecialiseerde webshop, maar ook in veel bouwmarkten.

Een mooie kast voor op het terras of in de tuin
Een kast voor in de tuin is erg handig voor onder andere tuinkussens en tuingereedschap. Een tuinkast is verkrijgbaar in diverse groottes. Daardoor is er voor elke tuin een passend exemplaar te vinden. De kast kun je natuurlijk ook uitstekend op je balkon of terras neerzetten. Het zorgt voor een opgeruimd geheel waar je urenlang plezier aan kunt beleven.

Ruim je tuinslang op en bevestig deze aan de muur
De tuinslang is voor veel liefhebbers van grote tuinen een doorn in het oog. Menigmaal zijn ze er al over gestruikeld met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat je opnieuw over een tuinslang struikelt, kies je ervoor om je tuinslag op te hangen aan de muur. Bij de bouwmarkt kun je al het materiaal kopen dat je hiervoor nodig hebt.

Opbergruimte voor al het speelgoed
Heb je kleintjes die uren ronddartelen in de tuin? Koop een zandbak of blauwe schelp waar je gemakkelijk al het speelgoed in kunt opbergen. Het opruimen van het speelgoed is slechts 2 minuten werk en het bespaart je ontzettend veel ergernis!

Geniet extra van je tuin of terras
Een niet opgeruimde tuin behoort vanaf vandaag tot de verleden tijd. Je hebt nu talloze tips aangereikt gekregen om opbergmogelijkheden in je tuin te creëren. Ga ermee aan de slag en geniet nog meer van je tuin dan je tot nu toe al doet!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen

3984 sluittekst