Een afrastering om een weiland, erf of tuin is heel normaal. Je wilt immers niet dat de kinderen zomaar de weg op rennen of dat de hond van de buren bij jou op je gazonnetje gaat zitten. Maar bij een mooi huis hoort een stijlvolle afscheiding die de tuin en het huis samenbrengt als een geheel. Laat daarom je nieuwe tuinhek eens op maat maken en zetten, zodat je zeker weet dat het er prachtig uit komt te zien.

Waarom een tuinhek?
Zoals gezegd is een hek rondom je tuin niet alleen om kinderen en huisdieren binnen te houden, het is ook een middel om ongewenste gasten en pottenkijkers zoveel mogelijk buiten je erf te houden. Het is immers jouw stukje land rondom het huis en niet iedereen hoeft te zien dat je bijvoorbeeld in de tuin ligt te zonnen.

Welk hek past er bij jouw huis?
Een goede vraag, want dat kan nog wel eens lastig zijn. Want er is een ruime keuze aan tuinhekken. En ook uit materialen. De vraag is waarvoor je het hek wilt gebruiken. Is het een hek dat openheid moet geven, maar wel ongevraagde gasten buiten de deur moet houden, dan kun je kiezen voor een gietijzeren landhek. Wil je een meer natuurlijke uitstraling, dan kan een hek gemaakt van bamboematten of hout een betere keuze zijn. Bij een goede bouwmarkt of maathekkenspecialist kun je je hierover laten voorlichten.

Op maat gemaakt
Gun je huis en tuin eens een tuinhek met luxe poorten, mooi afgewerkte rondingen en een bijzondere uitstraling. Geheel op maat gemaakt. Dan ben je bij een specialist zoals Royalfence.nl zeker aan het juiste adres. Stijlvol staat bij deze specialisten altijd hoog in het vaandel, maar ook creativiteit en uitstraling. Dat zie je bijvoorbeeld al terug bij de Royal Fence tuinpoorten. Het maatwerk wordt zelfs door de specialisten voor je geplaatst. Zo hoef je alleen maar te genieten van een stijlvol tuinhek.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen