De GardenIgloo is een ontzettend gaaf tuinhuisje. Deze igloo ziet er niet alleen fraai uit, maar is ook ontzettend praktisch. Dankzij de transparante hoes komt het zonlicht van alle kanten naar binnen waardoor de temperatuur al snel aangenaam warm is. Ideaal om ook in het voor- en najaar nog lekker in de tuin te kunnen genieten! Dankzij de ruime afmetingen is er voldoende plek om met het hele gezin in de iglo te relaxen. De maximale hoogte is 2,2 meter.

 

De GardenIgloo kan bovendien ook als hobbykas gebruikt worden zodat je zelfs verse gewassen in deze iglo kan kweken. De iglo is voorzien van twee ramen zodat het niet te warm binnen wordt. Hij wordt standaard geleverd met een transparante hoes voor de winter. Optioneel kan een beige hoes voor de zomer bijbesteld worden die zorgt voor een aangename schaduwplek.

Het hele jaar door te gebruiken
De GardenIgloo is weerbestendig en kan daardoor het hele jaar gebruikt worden. Hij roest bovendien niet en is voor 100 procent recyclebaar. Het frame bestaat uit sterke buizen en een transparante hoes van duurzaam PVC. De igloo is eenvoudig te monteren zonder gereedschap en is binnen een uur tijd te monteren met twee personen. Zodra de iglo staat kan het genieten beginnen!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen