Het maakt niet uit welke seizoen het is, u vindt het altijd fantastisch om in de tuin te werken. Er is altijd wel iets wat u wilt veranderen in uw tuin zodat de tuin er nog mooier uitziet. U houdt van tuinieren en werken in de frisse buitenlucht. Zou u hiervan uw beroep willen maken? Dat kan met behulp van deze fantastische cursus. We vergroten uw kennis van tuinen en zullen u veranderen van een liefhebber in een expert. U kunt bijvoorbeeld uw eigen planten verkopen. We leren u ook hoe u als professioneel hovenier aan de slag kunt gaan en met welke tuinen u het meeste geld kunt verdienen. Ook bekijken we een stukje plantenbiologie zodat u ook weet waarom en hoe bepaalde dingen gebeuren.

Haal meer uit een tuin
Als u van tuinieren houdt, biedt deze cursus u alles wat u wilt. Het maakt niet uit of u aan de slag gaat met een grote of kleine tuin, elke tuin biedt een nieuwe uitdaging en kan een evenveel voldoening geven. Met onze hulp krijgt u het zelfvertrouwen om projecten aan te nemen. Het planten van fruitbomen of het aanleggen van een rotstuin? Het inrichten van een kas of het kweken van planten? In deze cursus leert u het allemaal.

Maak van uw liefhebberij uw beroep
U kunt van uw hobby uw beroep maken. Hoe? Dat leert u in deze sublieme cursus. Heeft u genoeg van uw kantoorbaan en zou u graag in de buitenlucht willen werken? We leren u hoe u uw droom kunt verwezenlijken en nieuw groen leven kunt creëren. U leert tientallen zaken waarmee u als hovenier aan de slag kunt. We zullen u meer geheimen onthullen dan u zich kunt voorstellen! Nu bij inschrijving: GRATIS fullcolour handboek ''in 10 stappen naar je eigen zaak''.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen