We zien het al een paar jaar, het balkon of het terras wordt steeds meer een verlengstuk van onze woonkamer. We kunnen lekker buiten zitten en ook wanneer het regent en we hebben een veranda houden we het lekker droog.

Een trend die erg in opkomst is, is het terras of balkon voorzien van vlonderplanken. Velen van ons herkennen de vlonder als aanleigsteiger maar een vlonder doet het tegenwoordig ook heel goed op het balkon, terras of onder een overkapping. En wat dacht je van een dakterras, als natuurlijke verlening van je woonkamer.... Een vlonder heeft een natuurlijke uitstraling en oogt warmer dan bijvoorbeeld betonnen tegels.

Natuurlijk! Composiet

Wie aan een vlonder denkt, denkt vaak aan houten planken en daarbij dan ook snel aan veel nadelen zoals onderhoud, splinters en ingewikkelde montage. Maar vergeet al die nadelen snel want tegenwoordig zijn vlonderplanken ook leverbaar in het materiaal composiet. Vlonderplanken met de uitstraling van echt hout maar met veel meer voordelen!

Composieten vlonderplanken zijn gemaakt van gerecyclede houtsnippers en hoogwaardig gerecycled kunststof. Deze planken zijn heel erg kindvriendelijk omdat ze geen splinters bevatten en ook niet glad maar juist stroef zijn. Ze kunnen goed tegen een stootje, zijn betaalbaar en goed te monteren. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te reinigen met bijvoorbeeld een hoge drukspuit en zullen ze door de verschillende weersinvloeden niet vervormen of verkleuren.

Ook zijn composieten vlonderplanken in diverse kleuren verkrijgbaar. Er zijn composiet planken met of zonder ribbelstructuur verkrijgbaar of met een zichtbare houtnerf verkrijgbaar waardoor ze ze niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Dus wanneer je op zoek bent naar een mooie afwerking voor je tuin of terras en je wilt er weinig onderhoud aan hebben denk dan zeker eens aan composieten vlonderplanken. Op de website van Woodcomposiet vind je het grootste assortiment composieten vlonderplanken in de meest trendy kleuren en profielen.


lijn brochure 1

Tip: Gratis woonbrochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen