Buitenkeuken - Gardencooking met Erbi Het buitenleven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Steeds meer activiteiten die vroeger alleen binnenhuis plaatsvonden worden nu ook buitenshuis verricht. Door het steeds warmer wordende klimaat is dit ook mogelijk. Men leeft bewuster en wilt ook steeds vaker buiten zijn in de gezonde buitenlucht. Een nieuwe ontwikkeling hierin is de buitenkeuken die de mogelijkheid biedt om bijna alle kookactiviteiten naar buiten te verleggen. 

Geavanceerdere technieken op het gebied van gasbarbecues en werkbladen heeft deze ontwikkeling mede mogelijk gemaakt. Erbi biedt onderscheidende outdoor kitchens aan in een compleet assortiment, van small tot extra large, met veel mogelijkheden om op deze trend in te spelen. 

Deze design buitenkeukens zijn voorzien van diverse apparatuur. Zo kan men kiezen voor een elektrische Multi Teppan Yaki kookplaat, een koelkast, een Ozon® (beton) spoelbak, een Triple Crown wokbrander of een combinatie van deze toebehoren. Dit vernieuwende product zorgt ervoor dat men buitenshuis ook op verschillende manieren in de keuken kan staan. 

De CaesarStone® buitenkeukens van Erbi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: kruikeuken, verrijdbaar en vast model. Ze bestaan uit een RVS-onderstel in de maten Small, Medium, Large en XL, met een CaesarStone® werkblad waardoor het prachtig in een ruime entree of in een groene hoek tot zijn recht komt. De uitvoering van het werkblad is mogelijk in de kleuren Pistache, Slate Honed, Lavender en Honed Black.

CaesarStone® is een hoogwaardige composietsteen en bestaat voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 5% uit polyester bindmiddel. Het materiaal CaesarStone® heeft de eigenschappen hard (7 op de schaal van Mohs), kras- en stootvast en heeft een volkomen gesloten oppervlak. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitentoepassingen als Gardencooking, tevens is het materiaal CaesarStone® zeer onderhoudsvriendelijk. 

De outdoor kitchens van Erbi zijn verkrijgbaar via exclusieve tuinspeciaalzaken en de keukenspeciaalzaken.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen