Er is altijd wel een reden om de barbecue aan te steken. In de zomer kun je er helemaal niet meer omheen, zeker als je iets te vieren hebt. Wil je een gezellige party organiseren voor familie en vrienden, maar heb je niet zoveel tijd om alles zelf te regelen? Kies dan voor een BBQ die van A tot Z geregeld is. Lees hier hoe je in 4 stappen een geslaagde avond organiseert.

Een feestje zonder zorgen
Een feestje in de zomer kan niet zonder barbecue. Het is super gezellig, maar nodig je een grote groep uit? Dan vraagt dit behoorlijk wat voorbereiding. Zie je op tegen alle boodschappen die je moet doen en het schoonmaken van de BBQ? Niet nodig. Geniet zelf net zoveel van de avond als je gasten met een BBQ die van A tot Z is geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is de borden en het bestek weer terug in de doos te zetten.

Een goede voorbereiding voorkomt stress
Op het moment dat je de datum en de genodigden hebt uitgekozen kun je al beginnen met de voorbereiding. Bestel een volledig BBQ pakket op tijd. Laat weten met hoeveel personen je bent en wat je graag allemaal aan vlees en vis wilt. Een compleet verzorgde barbecue kan ook met de drankjes en een barbecue. Dit kun je gerust al een aantal weken vooraf regelen.

Begin op tijd met het klaarzetten
Op de dag zelf heb je nog wel het een en ander te regelen. Denk aan leuke aankleding en voldoende tafels en stoelen. Een gezellig muziekje en lichtjes en lampionnen voor in de late uurtjes. Met wat hulp van je partner is dit in een uurtje gedaan. En het vlees? Dat heb je natuurlijk al geregeld en komt op het moment dat je hebt afgesproken.

Laat de genodigden maar komen
Alles is geregeld en het enige waar jij je die avond druk over hoeft te maken is dat ook jij het naar je zin hebt. Met de genodigden zit het wel goed. Begin de avond met een gezamenlijke toast en open het buffet. De barbecue regelt zich vanzelf en jij hebt je handen vrij om gezellig bij te kletsen met je vrienden.

Ruim alles weer netjes op
Na de heerlijke avond met vlees, vis, salades en een lekker drankje zit het erop. Natuurlijk ontkom je niet aan opruimen. Stoelen moeten weer terug in het tuinhuisje, de statafels gaan weer naar de eigenaar en het afval gaat in de afvalbak. Wat te doen met het aangebrande rooster en die vieze bordjes? Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Die kunnen allemaal direct terug in de doos en worden de volgende dag gewoon weer opgehaald. Zo ben je naar een uurtje klaar met opruimen en kun je nog even nagenieten met een biertje van de leuke avond. Super fijn toch?

Nooit gedacht dat het regelen van een barbecue feest zo eenvoudig zou zijn. BBQ Kampioen regelt graag voor jou een geslaagde avond waarbij alles van A tot Z geregeld is.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen