Verano introduceert een praktisch en aantrekkelijk aluminium totaalconcept voor de tuin. Het concept omvat vrijstaande aluminium terrasoverkappingen, tuinschermen en bloem- en vijverbakken. Met dit totaalconcept is het eenvoudig om een compleet aangeklede tuin of een sfeervol overdekt terras te creëren. Dankzij een diversiteit aan kleuren en materialen geeft men zo een persoonlijke touch aan tuin en terras.

Varese is een unieke lamellenoverkapping welke vrijstaand in de tuin wordt geplaatst. Dankzij de elektrisch bedienbare lamellen kan men zelf bepalen of de zon wel of niet wordt toegelaten. Als de lamellen gesloten zijn is de overkapping geheel waterdicht. Zo geniet je het hele jaar door van de tuin. Varese wordt geleverd met een afstandsbediening en is uitgevoerd in onderhoudsvrij aluminium welke standaard is voorzien van een grijze krasvaste structuurlak. De lamellen zijn verkrijgbaar in een aluminium of een houtdeco look. Ideaal als overkapping van een vaste barbecue of buitenkeuken.

Tuinscherm Martinique biedt met zijn strakke uiterlijk iedere tuin of terras privacy. De variatiemogelijkheden van het aluminium tuinscherm zijn eindeloos. Gecombineerd met glas, hout of aluminium in iedere gewenste RAL kleur ontstaat steeds een persoonlijke afbakening. Er is ook een variant verkrijgbaar met kantelbare lamellen. Ideaal om een terras meer privacy te geven en het andere moment juist bij de tuin te betrekken. Verkoopadviesprijs vanaf € 450,- voor een tuinscherm van 90 cm (b) bij 100 cm (h).

Met planten en waterpartijen krijgt iedere tuin sfeer en leven. De aluminium bloem- en vijverbakken van Verano zijn sterk en solide maar toch licht van gewicht en dus eenvoudig te plaatsen. Tevens heeft het onderhoudsvrije aluminium een lange levensduur. De bloem- en vijverbakken worden standaard voorzien van een grijze, krasvaste structuurlak. De bakken kunnen ook in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden. Verkoopadviesprijs vanaf € 614,- voor een bloembak van 550 (l) x 550 (b) x 460 (h).

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen