De zomer breekt bijna aan. Heerlijk in de zon genieten op je eigen terras. Een dagje voor jezelf of juist met vrienden of familie. Met een goede terrasoverkapping geniet je volop van de zomer! Ook andere jaargetijden kan je genieten in de tuin. Met de juiste aanpassingen kan je het hele jaar door genieten. Lekker lang buiten genieten, in het warme weer in je korte broek en als het wat kouder is met een lekker dekentje en een warm drankje.

Als je een tuin hebt, wil je hier natuurlijk volop van kunnen genieten. Een overkapping maakt dit mogelijk. Wil je bescherming tegen de zon? Of juist tegen de regen? Hiermee maak je het mogelijk. Wat voor weer het ook mag zijn, je kan genieten van de buitenlucht.

De voordelen
Er zijn verschillende terrasoverkappingen. Het hangt van je woning en tuin af wat voor terrasoverkapping voor jou geschikt is. Het hoeft geen dure investering te zijn. Bij Tuinmaximaal vind je verschillende soorten voor elk budget. Zij hanteren de laagste prijsgarantie. Met de kwaliteit dat Tuinmaximaal biedt, zal je jaren lang genieten van de overkapping. Voordelen:

• Bescherming tegen wind en weer

• Hele jaar genieten in de tuin

• Bescherming van tuinmeubelen en accessoires

• Verrijking van jouw huis en tuin

• Isolerende werking

• Waardevermeerdering van de woning

Een overkapping kan je zien als een uitbouw voor je woning. Combineer het met een terrasverwarming en je kan elk dag de tuin in. Een overkapping biedt beschutting zonder dat je afgesloten bent van de buitenwereld.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Mijn Bad
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen