Overdekte terrassen bieden bescherming tegen de Nederlandse regen en zon en verlengen bovendien de periode dat men van het buitenleven kan genieten. Er wordt een beschutte plek gecreëerd waar men het hele jaar door van kan genieten. Livium introduceert een compleet concept waarbij geheel in eigen beheer een louvre veranda op maat wordt geproduceerd en geïnstalleerd volledig passend bij de stijl en architectuur van de woning en de tuin.

De mogelijkheden in kleur, materialen en vormen zijn zeer divers zodat er altijd een passende veranda of overkapping met louvredak gerealiseerd kan worden.

Een louvredak van Livium onderscheidt zich in design en functionaliteit. Het dak bestaat uit een aantal op elkaar aansluitende aluminium louvres die 180 graden kunnen draaien. In gesloten toestand is de overkapping 100% waterdicht en geopend kan men genieten van extra lichtinval of heerlijk warm zonlicht.

Livium ontwerpt en bouwt, in samenwerking met een zorgvuldig geselecteerde verandabouwer, alles in eigen beheer. De veranda wordt geheel compleet opgeleverd desgewenst met een geïntegreerd besturingssysteem waarmee het louvredak, heaters en verlichting, centraal kunnen worden bediend. Een modern audiosysteem behoort ook tot de mogelijkheden.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen