Platgetreden paden zijn er om verlaten te worden. Echte creativiteit laat zich niet in een hoekje duwen net als een heel eigenzinnige tuin. Tuinspecialist Marlux reikt je een waaier van ideeën aan om je tuin en terras extra leuk te maken. Of extra spannend, handig, verrassend of kidsproof natuurlijk!

Om jouw inspiratie de vrije loop te laten, kleurt Marlux graag buiten de lijntjes. En dat is niet eens zo moeilijk, want het merk staat voor een grenzeloos assortiment aan kwaliteitsproducten in beton. Daarmee vind je 1.001 oplossingen voor de aanleg van je terras, tuinpad of oprit. Verken het ruime gamma terrastegels, klinkers en randafwerking die perfect combineerbaar zijn. En creëer in alle eenvoud je eigen terras of tuin.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kindvriendelijk accent dat zoon- of dochterlief nog meer naar buiten lokt? Zo hoeft een hinkelpad aanleggen echt niet moeilijk te zijn. Dezelfde tegel in twee contrasterende kleuren en een leuk legpatroon, meer heb je niet nodig om je kleine spring-in-t-veld blij te maken. Een zandbak maken is al even gemakkelijk. Voorzie wel een rand rond de zandbak, zo komt het zand niet op het gras te liggen. Plaats genoeg in je tuin? Creëer een buitenstukje waar de kinderen de hele namiddag kunnen knutselen of simpelweg genieten van openluchtpoppenkast.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen