wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Balkon & terras

 
Terrasplant 2017: LantanaTerrasplant 2017: Lantana
Vlindermagneet Lantana is Terrasplant van het Jaar 2017! Aan de hand van criteria als bloeicapaciteit, verzorging en wel of niet passend in trends boog een groene vakjury op verzoek van Mooiwatplantendoen.nl zich over de vraag welke terrasplant vanaf april 2017 de eretitel krijgt
Lees meer
TuingerredschapStadstuinieren met GARDENA
Speciaal voor (stads)balkons, terrassen en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonset met tuingereedschap. De set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Balkonplant 2017Balkonplant 2017
Op verzoek van Mooiwatplantendoen.nl heeft een vakjury de Balkonplant van het Jaar 2017 bepaald. Diverse zomerbloeiers zijn beoordeeld op criteria als passend in trends, bloei en gemak. De winnaar: hangbegonia.
Lees meer
Dahlia’s Dahlia’s geliefd om diversiteit
Dahlia’s hebben zich de afgelopen jaren tot ontzettend gewilde zomerbloeiers getransformeerd. Het wat stoffige imago is van deze prachtbloemen afgeblazen en ze zijn in één klap razend populair geworden!
Lees meer
Zomers balkon met IKEAZomers balkon met IKEA
Hot town, summer in the city! De tijd van romantische serenades, tuintjes op het balkon en samen barbecueën op het dakterras komt eraan. Ook al duurt het nog even, IKEA is er al helemaal klaar voor.
Lees meer
VerandaAltijd weer voor een veranda
Of het nu waait, sneeuwt, regent of stormt, met een veranda zit je er het gehele jaar lekker beschut bij maar wat is een veranda nou precies?
Lees meer
Composiet vloerplankenTerras 2016: composiet vlonder
We zien het al een paar jaar, het balkon of het terras wordt steeds meer een verlengstuk van onze woonkamer. We kunnen lekker buiten zitten en ook wanneer het regent en we hebben een veranda houden we het lekker droog.
Lees meer
Genieten met een verandaGenieten met een veranda
Wat is het toch altijd weer fijn als het zomerseizoen is aangebroken en we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje in onze tuin. Jammergenoeg is het zomerseizoen altijd veel te kort en daarnaast is het in ons kikkerlandje steeds vaker nat dan droog
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Overal lente!Overal lente!
Zin in kleur? Met Bellis, primula en viool heb je in een mum van tijd een vrolijke lentesfeer op je balkon of terras. Plant deze voorjaarsbloeiers overal waar je wel wat kleur kan gebruiken. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is niets meer veilig.
Lees meer
Opbloeien met de orchideeOpbloeien met de orchidee
De zomer doet bijna zijn intrede en Nederland is er klaar voor. Zo gaat de bezem door het huis en de tuin staat klaar voor de fijne warme avonden. Ook je interieur kan wel een opkikker gebruiken om de zomer in te luiden.
Lees meer
Balkonplant 2016: GeraniumBalkonplant 2016: Geranium
Geranium (Pelargonium) is één van de bekendste tuinbloeiers en als Balkonplant van het Jaar 2016 dé musthave voor elke balkonbezitter. De geranium heeft mooi groen blad en prachtige bloemen die felrood en hagelwit kunnen zijn, maar ook felroze, paars, oranje, lila, gestreept en heel diep donkerrood.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
De woonplanten van maart De woonplanten van maart
Een romantische belevenis, dat zijn deze drie witte woonplanten die heerlijk geuren dankzij roomwitte bloemen en zich soms zelfs innig ergens omheen slingeren.
Witte geurende planten
Mosa XT Binnen = buitenMosa XT Binnen = buiten
Vloeren die doorlopen, van binnen tot buiten en terug. Dat is het uitgangspunt van de Mosa Exterior Flooring (XT) Collection. De terrastegels sluiten in kleur, formaat en patroon naadloos aan op de interieurcollecties, waardoor je een eigentijds doorlopend vloeroppervlak kan creëren.
Lees meer
Serre en tuinkamerSerre en tuinkamer
Een tuinkamer, ideaal om 365 dagen van je tuin te genieten. Met een tuinkamer kun je je woonkamer betrekken bij je tuin en hoef je je dus nooit meer druk te maken over het weer om lekker in je tuin te zitten.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures