wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin - Pagina: 7

 
IKEA tuintrends 2015IKEA tuintrends 2015
Een groene zomer midden in de stad? Geen probleem met de nieuwe outdoor collectie van IKEA. Dankzij de handige producten kan je overal tuinieren, ook op een balkon in het centrum van de stad of gewoon binnen.
lees meer
Liever een blokhut Liever een blokhut
Een modern gezin heeft over het algemeen gebrek aan ruimte. Dat geldt met name voor de opslag. Waar laten we alle fietsen, het tuingereedschap, de tuinstoelen of de de buiten barbecue?
lees meer
Huisje, boompje… feestje!Huisje, boompje… feestje!
In december zijn groenblijvende boompjes met hun sfeervolle uitstraling ideaal om de feestvreugde te verhogen. Ze bieden niet alleen een fraaie aanblik, je hebt er ook geen groene vingers voor nodig. De miniboompjes zijn zo makkelijk dat er overal wel een plekje voor te vinden is
lees meer
Beauty in de borderBeauty in de border
Een onaantrekkelijke en inspiratieloze wintertuin? Dat is nergens voor nodig! Geen tuinplant die in de wintermaanden zo lang en zo mooi bloeit als de kerstroos.
lees meer
Bladruimen vroeg van startBladruimen vroeg van start
De bladval is dit jaar groter en vroeger dan vorige jaren. Dat komt waarschijnlijk doordat het groeiseizoen extra vroeg startte vanwege de zachte winter en het warme voorjaar. Bladruimen is misschien niet het leukste tuinklusje, maar wel zeer nuttig.
lees meer
BolchrysantRond, sprietig, groot of klein

In oktober is de potchrysant Woonplant van de maand. Deze plant brengt warmte in huis met zijn herfsttinten en zijn symboliek van geluk.

lees meer
Groenblijver met bonusGroenblijver met bonus

Met groen om je heen voel je je aantoonbaar prettiger. Om tuin of terras het hele jaar door te voorzien van groen hoef je eigenlijk maar één keer aan de slag… met tuinplanten die permanent hun blad behouden.

lees meer
Happy herfstHappy herfst

Als de herfst aanbreekt, is het grotendeels gedaan met de zomerbloei. Naar een uitgebloeid terras, veranda of balkon staren, is gelukkig niet nodig! In een handomdraai maak je de buitenkamer haast net zo kleurrijk als in de zomer.

lees meer
Skimmia boeit elk seizoenSkimmia boeit elk seizoen

Skimmia. Het hele jaar laat deze struik zich van een andere kant horen: eind augustus verschijnen de eerste knoppen en in het vroege voorjaar de bloemen met een heerlijk parfum.

lees meer
Skimmia bloeit elk seizoenSkimmia tuinplant september

Er zit muziek in de tuin! Bijvoorbeeld dankzij de Tuinplant van de Maand september: Skimmia. Het hele jaar laat deze struik zich van een andere kant horen: eind augustus verschijnen de eerste knoppen en in het vroege voorjaar de bloemen met een heerlijk parfum.

lees meer
Herb PackHerb Pack

De Herb Pack in je favoriete kleur! Elk pakket bevat 3 planters. Met een afmeting van 30x20cm zijn deze Herb Packs zijn ideaal voor het creëren van kleine verticale bloemperken op uw balkon!

lees meer
Verfrissend briesjeVerfrissend briesje

Genieten van een heerlijk fris briesje van de Outtrade BL-702A. Deze mist fan kan de temperatuur laten dalen met maximaal 14 graden Celcius. Plaats water in het reservoir, stekker in het stopcontact en de aircooler doet direct zijn werk!

lees meer
Geniet van de Biqju barbecueGeniet van de Biqju barbecue

De Biqju is niet zomaar een barbecue; met een houtskoolbarbecue, vuurschaal, ketelhouder en tuintafel in één is het een uniek product met ontzettend veel mogelijkheden!

lees meer
Fruitboom, tuinplant augustusFruitboom, tuinplant augustus

Fruitbomen als appel, peer en pruim zijn echte smaakmakers in de tuin. In het voorjaar geniet je van de bloesem en vanaf augustus verschijnen de eerste vruchten.

lees meer
Lekker lazy hangenLekker lazy hangen

De StarSet Candy van Amazonas is een complete set waarmee u in een keer klaat bent voor de zomer. De houten staander uit de set is gemaakt van duurzaam Europees hout en is weerproof.

lees meer
Qualy Gieter ZwaanQualy Gieter Zwaan

Deze stijlvolle groene gieter van Qualy maakt het water geven van planten en bloemen leuk. De gieter is gemaakt van kunststof, kan 2 liter water bevatten en is vormgegeven als een elegante zwaan

lees meer
BBq Trend  Big Green EggBBq Trend Big Green Egg

Er is niets dat de Big Green Egg niet kan. Grillen, bakken, koken, stoven, roken, slow cooking... Van mooi gegrild, sappig vlees tot zachtgegaarde langoustines.

lees meer
kunstgrasEasylawn kunstgras

Kunstgras is geschikt voor vele toepassingen. De fabrieken ontwikkelen continu nieuwe technologische ontwikkelingen, waardoor het kunstgras nauwelijks van echt gras is te onderscheiden.

lees meer
hovenier offerteHovenier offertes aanvragen

Tegenwoordig vind je snel en eenvoudig een betrouwbare hovenier voor al je tuinklussen op hovenieronline.nl. Vergelijk de tarieven en bespaar tot wel 30% op uw tuinklus

lees meer
Tuinplant van juliTuinplant van juli

Een bloeiende tuinhibiscus is puur genieten. De exotische bloemen laten zich vanaf juli zien en geven je direct een zomers vakantiegevoel

lees meer
Gemakstuinieren met pokon appGemakstuinieren met pokon app

Vanaf nu is een gebrek aan groene vingers wel een heel zwakke smoes. Pokon introduceert namelijk een praktische app voor smartphone voor eigen huis en tuin.

lees meer
Nieuwe tuinslang ontdektNieuwe tuinslang ontdekt

Tuinspecialist Gardena introduceert nieuwe, unieke tuinslangen. Je herkent de ‘slimme’ slangen aan hun voelbare profiel met unieke ribbels. De slangen slingeren zich soepel en listig rondom obstakels.

lees meer
Computer voor buitenkraanComputer voor buitenkraan

Tuinspecialist GARDENA introduceert een serie besproeiingscomputers. Ze zijn zo eenvoudig in te stellen dat een instructieboekje overbodig is.

lees meer
De Tuinplant van juniDe Tuinplant van juni

Hortensia – de tuinplant van de maand juni – kent veel variëteiten: van boom tot bodembedekker en met bloemen in scherm-, bol-, of pluimvorm. De meeste soorten komen oorspronkelijk uit Azië.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures