wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin - Pagina: 13

 
Eten uit eigen tuinEten uit eigen tuin is in

Veel van wat wij eten kan goed in een pot gekweekt worden en dus ook op het balkon of terras. Van eigen tuinkruiden in pot tot struikjes en kleine bomen met fruit. Dat smaakt toch veel lekkerder?

lees meer
StoeptegeltuinEen stoeptegeltuintje

Het is geen nieuw idee, maar wel een heel goed plan om een paar bakken met planten tegen de gevel te plaatsen, of enkele stoeptegels te lichten, de vrijgekomen grond te verbeteren met compost en daar klim- of andere planten in te laten groeien. 

lees meer
Groen balkonGroen op het balkon

Ieder balkon kan een groen tuintje worden, maar iedere situatie is weer anders en niet alles kan of mag. Houd bij de plantenkeuze rekening met bezonning, wind en uitdroging.

lees meer
Vogels verzorgenZorg voor de vogels

In een tuin zijn we nooit alleen. We hebben niet alleen de planten om ons heen. Er zijn ook altijd legio dieren. Voor heel veel dieren is de winter een moeilijke tijd om te overleven. Sommige kunnen we een beetje helpen.

lees meer
Fraaie herfstkleurenFraaie herfstkleuren

Sommige bomen en struiken zijn in de herfst echt adembenemend mooi. Al dat geel en goud en rood en paars! Hoe warmer de zomer is geweest, des te meer kleur. Wie eenmaal op een zonnige dag een herfstkleurende Amerikaanse eik, rode esdoorn (Acer rubrum), amberboom (Liquidambar) of tupelo (Nyssa sinensis) heeft gezien, vergeet dat nooit meer.

lees meer
Gazon in de winterGazon voorbereiden op de winter

Zo lang het gras groeit, zal er gemaaid moeten worden. Dat kan soms tot heel laat in het jaar nodig zijn.  Gras groeit vanaf een temperatuur van 6 °C. Door nachtvorst neemt de groeisnelheid direct merkbaar af.

lees meer
TuintrendsTuintrends 2011 Stralend

Deze tuin is een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen zich thuis voelt. Flexibele oplossingen, zoals verrijdbare en uitklapbare elementen

lees meer
TuintrendsTuintrends 2011 Oorspronkelijk

De trendtuin Oorspronkelijk doet denken aan een verwilderd boerenerf dat zich midden in de robuuste natuur bevindt

lees meer
Tuintrends Tuintrends 2011 Gebiologeerd

Een groene oase waarin je helemaal tot rust komt. Dat is de trendtuin Gebiologeerd ten voeten uit.

lees meer
Balkon lenteTerras en tuin in lentesfeer

In februari en maart is er vaak nog weinig kleur te zien om het huis. Een kale border of kleurloos terras biedt niet de leukste aanblik. 

lees meer
Spray voor OrchideeSpray voor Orchidee

Extra lang genieten van de populairste plant van Nederland? Pokon introduceert de Orchidee Spray. Het is een verzorgende spray voor orchideeën. Spuit de speciale voeding op het blad van de orchidee en de plant wordt zichtbaar vitaler.

lees meer
Harol zonneschermMaak zelf het mooie weer!

Zomers zijn zalig. Maar af en toe kan de zon wat te opdringerig worden. Met de zonneschermen van Harol creëer je koelte en schaduw wanneer je wilt. De vele zonneschermen bieden verkoeling op maat, zodat je terras én huis heerlijk fris blijft. Met Harol maak je gewoon zelf het mooie weer.

lees meer
Zomerbol van het jaarZomerbol van het Jaar

 Plant de knolletjes van Anemone coronaria in het voorjaar in de tuin en de spectaculaire bloemen verschijnen vanaf mei!

lees meer
Woedz tuinmeubelenWoedz tuinmeubelen

De bijzondere tuinmeubels van Woedz worden gekenmerkt door hergebruikt hout, steigerelementen, speelse kleurgebruik en de speciale weerbestendige "foamcoated" kussens.

lees meer
HeesterharmonieHerfst heesters

Bij de meeste bloeiende heesters en bomen zijn het de kroonblaadjes die de bloemen hun kleur geven, maar er zijn uitzonderingen. Dan zijn het kelk- of schutbladen die de bestuivende insecten moeten lokken, zoals bij de vaantjesboom

lees meer
One to sit TuinmeubelenXXL Nazomeren

Wat is er fijner dan lekker buiten eten met vrienden en familie? Veel tuintafels blijken dan te klein. De XXL tuintafel van One to Sit biedt dan een oplossing want deze kan worden uitgevoerd in een maximale lengte van 4 meter.

lees meer
Hovenier tipsVraag de hovenier

Bewerkelijke of moeilijke tuinklussen. Daar maakt de vakman/vrouw trouwens steeds een succes van, omdat er altijd vanuit úw wensen wordt gewerkt.

lees meer
EasypondStijlvolle vijver

Velda brengt water naar iedereen. Een (grote) tuin is niet nodig om een vijver te bezitten en zaterdagen graven om van de sfeer van water te genieten ook niet.

lees meer
ViolenStoere violen

Het balkon of terras kan in september wel een oppepper gebruiken. Vul daarom eens wat potten met sterke violen. Het zijn ideale planten die onvermoeibaar doorbloeien en ook in de wintermaanden, ondanks weer of wind, hun mannetje staan. Ze geven daarmee jouw buitenkamer (en jezelf) een langdurige portie energie!

lees meer
Kliko opbergenGroene garage voor kliko

Een kliko in de tuin of bij de voordeur is voor velen niet de meest aantrekkelijke aanblik. De verschillend gekleurde afvalbakken zijn vaak een storend element rondom het huis. Dit visuele probleem los je echter eenvoudig op: maak een ‘groene’ klikogarage met kant en klare hagen.

lees meer
Tuin zomerTicket naar eigen tuin

Veel planten nemen je mee op een wereldreis en zorgen voor een ontspannen vakantiesfeer. Boek daarom deze zomer een ticket naar eigen tuin!

lees meer
Tuin zomerFamiliefeestje

Planten worden sinds de dagen van de Zweedse botanicus Carolus Linnaeus onderverdeeld in divisies, die weer in klassen, klassen in orden, orden in families.

lees meer
Tuin in de zomerBijzonder blauw

Blauw heeft een heel bijzondere uitwerking. Maar er is een duidelijk verschil tussen licht- of hemelsblauw en dieper blauw of indigo.

lees meer
Betulia in de tuinVerrassend buiten met Betulia

De Betulia komt uit de natuur van de Dominicaanse Republiek en is in Nederland vooral bekend als kamerplant. In de zomermaanden kan de plant echter prima buiten worden gezet.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures