wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin - Pagina: 11

 
Vitra en het buitenlevenVitra en het buitenleven

De tendens dat het wonen binnen en buiten meer met elkaar wordt verweven, vervaagt de grens tussen de inrichting van het huis en die van de tuin, het terras of balkon. De Vitra collectie biedt uitgebreide mogelijkheden voor het 'nieuwe' buitenleven

lees meer
Barbecook LagoonBarbecook Lagoon

Het Pantone Instituut heeft ‘Monaco Blue’ uitgeroepen tot trendkleur van 2013. De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert daarom de QuickStart Lagoon.

lees meer
Buitenzitseizoen van startBuitenzitseizoen van start

Eindelijk... Vanaf half april breekt het buitenzitseizoen 2013 aan. De zon schijnt volop en de buurt begint weer te bruisen. Tijd om je buitenruimte kleur te geven met balkon- en terrasplanten. Je voelt je meteen relaxed en je krijgt er bovendien een lekker kleurtje van!

lees meer
Schaduwblad parasolSchaduwblad parasol

Een plek in de schaduw, helemaal voor uzelf alleen en geïnspireerd door de natuur. Deze exclusieve schaduw ontstaat met het schaduw-blad Rimbou Lotus en Venus van Umbrosa, een bladgevormde of driehoekgevormde schaduwbrenger dat speciaal voor u schaduw creëert waar u dat wilt.

lees meer
Gacoli tuinverlichtingGacoli tuinverlichting
Gacoli maakt outdoorproducten die bijzonder geschikt zijn voor terras, balkon of tuin. Vorig jaar introduceerde Gacoli ROOTS; een bijzondere collectie buitenlampen op zonne-energie.
lees meer
Summer in the CitySummer in the City

Het dakterras, balkon of de tuin zijn bedoeld om bij te komen van de drukte van alle dag. De Kettler Carnaby lijn maakt dit mogelijk in stijl en met maximaal comfort.

lees meer
Kunstgras op dakterrasKunstgras leggen op dakterras

In de stad beschikt niet iedereen over een ruim balkon of een tuintje. Dat is jammer, vooral als je in de zomer alle buren van het weer ziet genieten.

lees meer
Mooi lentegazonMooi lentegazon? Eitje!

Na de winter zien de meeste gazons er vaak futloos uit. Van een frisgroen tapijtje is dan meestal geen sprake. Om het gazon weer tot leven te brengen, moest je tot voor kort verschillende handelingen verrichten.

lees meer
Zeno tuinmeubelen 2013Zeno tuinmeubelen 2013

SKYLIVING is fabrikant van buitengewone en revolutionaire high-end outdoor meubilair. Zeno Products voert het agentuur in Nederland en België. SKYLIVING heeft opnieuw de begrippen stijl, functionaliteit, duurzaamheid, zorgeloosheid en comfort voor het leven onder de blote hemel gedefinieerd. High-tech materialen, gedegen engineering en spectaculair ontwerp.

lees meer
een zomer lang genieteneen zomer lang genieten

Eindelijk... Het buitenzitseizoen 2013 breekt aan. De zon schijnt volop en de buurt begint weer te bruisen. Tijd om je buitenruimte kleur te geven met balkon- en terrasplanten. Je voelt je meteen relaxed en je krijgt er bovendien een lekker kleurtje van!

lees meer
Marlux Terrastegels 2013Marlux Terrastegels 2013
Strakke betonlook? Of vernieuwend vintage? Marlux inspireert je met nieuwe terrastegels: Polyton en Graphico
lees meer
Delta Light Buitenverlichting 2013Delta Light Buitenverlichting 2013

De tuin is een volwaardige buitenkamer, een plek om met vrienden en familie te genieten, een verlengstuk van het interieur. Logisch dus dat je best even nadenkt over de inrichting. De buitenverlichting is alvast de juiste start. Het najaar en het voorjaar zijn het ideale moment om te plannen.

lees meer
Dracaena Woonplant van februariWoonplant van februari

“Gezocht: huisgenoot die mijn vrolijke en ‘monsterlijke’ eigenschappen op waarde weet te schatten”. Het zou de openingszin kunnen zijn van een contactadvertentie waarin de Dracaena zich voorstelt.

lees meer
Gandia Blasco Tropez tuinmeubelenGandia Blasco tuinmeubelen

Tropez beschouwt de wereld van buitenmeubilair op een pretentieloze en ongedwongen manier, een beetje zoals een gaasvlieg die met gemak zou landen in een tuin. Een collectie die wordt gekenmerkt door haar ongedwongen aspecten en flexibel karakter, geïnspireerd door de sportwereld uit de jaren ’20 en ’30.

lees meer
WinterdipjeVrolijk uit winterdipje

De wintermaanden zijn vaak grauw en grijs. Van het uitzicht op je kale balkon of terras wordt je allerminst blij. Een winterdipje loert dan ook om de hoek. De hoogste tijd voor wat vrolijkheid met lentebloeiers.

lees meer
Ikea outdoorIkea Outdoor 2013

De zomerse kleuren van verse sinaasappels en helderblauw zeewater zijn volop terug te vinden in de nieuwe outdoor collectie van IKEA

lees meer
TuinmeubelenLounger Visavis

Andere blikvanger binnen de nieuwe buitenmeubelen van TRIBÙ is de teak lounger Visàvis van de Italiaanse designer Piergiorgio Cazzaniga. Deze lounger – met teak boord rond de brede kussens en geïntegreerd tafelblad – lijkt als het ware op een zwevend platform

lees meer
TuinmeubelenTuinmeubelen 2013: Tribu Branch

Het nieuwe buitenseizoen staat in het teken van warmte. TRIBÙ haalt zijn inspiratie voor 2013 uit de natuur, met de nieuwe aluminium collectie Branch, met een moderne revival van teak en met de aardse kleuren linen en wenge.

lees meer
HaagHagenkabinet vol leven

Hagen zijn er om het ene perceel van het andere af te scheiden of om vee in een weide te houden of wilde dieren erbuiten, om wind te breken, geluid te verzachten, een groene achtergrond te vormen of inkijk tegen te gaan. Dat zijn de meest gebruikelijke opties.

lees meer
BuitenlevenBuitenleven met korting

Buitenleven is een tijdschrift voor de echte levensgenieters onder ons. Het tijdschrift biedt een breed scala aan onderwerpen zoals wonen, koken, tuinieren, natuur en de allermooiste plekjes in Nederland.

lees meer
Blomus Vogel Voederhuisje FueraBlomus Fuera

Laat de vogels badderen in warme zomermaanden of voer ze wat extra bij tijdens de koude wintermaanden, met dit Blomus Fuera vogelvoederhuisje. De combinatie van RVS en hout maakt dit design extra stevig en mooi om te zien.

lees meer
Vijver Vijverplezier zowel out als indoor

Water creëert zowel rust als leven, wie wil dat niet! Deze trendy vijver kan overal én het hele jaar door

lees meer
Tuintrends 2013Tuintrends 2013 Let me glow!

De Let me glow garden heeft een rustige, natuurlijke basis en een duidelijke, strakke vormgeving. De gebruikte materialen – basic en naturel – dragen bij aan het rustgevende, vriendelijke karakter van deze tuin

lees meer
Tuintrends 2013 Be happy gardenTuintrends 2013 Be happy!

De Be happy garden gaat nog een stap verder in natuurlijkheid. Het beleven van klein geluk staat centraal in deze natuurlijke, fantasierijke tuin.

lees meer
gratis roomplanner


Gratis woonbrochures