Zit je graag buiten en baal je ervan dat de zomer ons land alweer heeft verlaten? Dan is een terrasoverkapping misschien wel een ideale oplossing voor jou! Met een terrasoverkapping kan je altijd buiten zitten, ongeacht het weer of de temperatuur. Overweeg jij een terrasoverkapping dan hebben wij alvast 5 voordelen voor je op een rijtje gezet.

1 Lekker droog.... en warm
Met een terrasoverkapping verleng je je dagen en de seizoenen. Je kunt lekker lang genieten van je terras omdat je lekker droog buiten kunt zitten. Voeg er nog een heater aan toe en ook de temperatuur is ook in de winter ideaal.

 

2 Waardevermeerdring van je huis
Een terrasoverkapping maakt je huis groter, je creeert immers meer bruikbare oppervlakte. Een soort van verlengstuk van je woning waardoor dit je woning een meerwaarde geeft.

 

3 Bescherming van je kozijnen
Door het plaatsen van een terrasoverkapping zijn je kozijnen een stuk minder onderhoudsgevoelig. De terrasoverkapping beschermt je kozijnen tegen de slechte weersinvloeden zoals wind en regen waardoor je deze een stuk minder vaak hoeft te onderhouden zoals bijvoorbeeld het schilderwerk.

 

4 Isolerende werking voor je woning
Naast een beschermende werking voor je kozijnen geeft een terrasoverkapping ook een stukje extra isolatie. In de zomer blijft het in huis lekker koel en in de winter heb je minder last van warmte verlies

 

5 Bescherming van je tuinmeubelen en tuinaccessoires
Hoe lekker is het om het hele jaar door lekker buiten te kunnen zitten onder je terrasoverkapping. Dat is niet alleen fijn voor jou maar ook voor jouw tuinmeubels en accessoires. Deze kunnen immers ook het gehele jaar onder de overkapping blijven staan waardoor ze niet verweren of verkleuren door het slechte herfst en winterweer

 

Let er wel op dat je in sommige gevallen misschien een vergunning nodig hebt om een terrasoverkapping te plaatsen dus laat je vooraf goed informeren! Wil je meer weten over de voordelen van een terrasoverkapping neem dan eens een kijkje op de website van Tuinmaximaal!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen