wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin

 
Haagplant Welke haagplant is meest geschikt
Haagplanten zijn er in vele soorten en maten. De meeste voorkomende haagplanten zijn de Laurier coniferen taxus en Portugese laurier.
Lees meer
TuinarchitectuurCursus tuinarchitectuur
De cursus tuinarchitectuur geeft antwoord op uw vraag hoe u uw ideale tuin kunt realiseren. Uw wensen verwerkt u in een helder tuinontwerp. Geholpen door uw hartelijke leraar, verwerkt u deze wensen stap-voor-stap. Les voor les wordt uw droomtuin realiteit.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Split en grindEen oprit van split en grind
​U ziet het overal, split op de oprit, borders met grind, tuinpadjes van schelpen enzovoorts. Split en grind noemen wij in het vak halfverharding, immers het is een vorm van steen maar niet geheel hard
Lees meer
Lekker loungen in de tuin
In de tuin van 2017 willen we vooral genieten. Na een dag hard werken willen we lekker ontspannen en waar kan dit nou beter dan lekker in je eigen tuin.
Lees meer
Tuinplant februariTuinplant februari: bolletjes
In februari bieden de meeste balkons, terrassen en tuinen een somber aanzicht. Met kant-en-klare lentebloeiers als hyacinten, narcissen en blauwe druifjes voorkom je een dreigend winterdipje. Wanneer je bovendien kiest voor knalkleuren is een vrolijke kleurexplosie het gevolg…
Lees meer
Zomers balkon met IKEAZomers balkon met IKEA
Hot town, summer in the city! De tijd van romantische serenades, tuintjes op het balkon en samen barbecueën op het dakterras komt eraan. Ook al duurt het nog even, IKEA is er al helemaal klaar voor.
Lees meer
Duurzame tuinTips voor een duurzame tuin
Wil jij graag een duurzame tuin aanleggen? Dan zijn er verscheidene dingen waar je op moet letten. Zo moet je uitzoeken hoe en waar je producten zijn gemaakt, hoe ze worden geleverd en wat je zelf nog moet doen bij de aanleg van je tuin.
Een duurzame tuin aanleggen
IKEA summer 2017IKEA Bohemian Vibes
Een picknick in het bos of genieten van de zon op het terras: waarvan krijg jij het ultieme zomergevoel? De nieuwe zomercollecties van IKEA geven bohemian vibes aan het buitenleven in de zon.
Bohemian Vibes
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
VerandaAltijd weer voor een veranda
Of het nu waait, sneeuwt, regent of stormt, met een veranda zit je er het gehele jaar lekker beschut bij maar wat is een veranda nou precies?
Lees meer
Tuintrends 2017Dé tuintrends van 2017
Tuinbranche Nederland, branchevereniging VHG en Mooiwatplantendoen.nl presenteren dé tuintrends van 2017. Ze komen tot leven in de geëmancipeerde, de energieke en de harmonieuze tuin.
Tuintrends 2017
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Energie
De energieke tuin speelt naadloos in op de groeiende belangstelling voor gezondheid en wellness. De vormen zijn krachtig en energiek met een sportieve knipoog. Zo ontstaat een optimistische, atletische sfeer die voor zowel inspanning als ontspanning zorgt.
Tuintrends 2017
Volg Wonenonline op Instagram
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Emancipatie
In de geëmancipeerde tuin keren thema’s als integratie en emancipatie terug door alles wat erin staat een gelijke waarde toe te kennen. Er zijn geen blikvangers of specifieke zichtlijnen en de kleuren zijn gemengd en vriendelijk.
Tuintrends 2017
Tuintrends 2017Tuintrends 2017 - Harmonie
Beslotenheid, intimiteit en rituelen zijn de kernwaarden van de harmonieuze tuin. De natuurlijke materialen met reliëf en organische ronde vormen versterken dit. Ook alle zintuigen worden geprikkeld: van geurende, aaibare en mooi ogende planten.
Tuintrends 2017
WinterheideTuinplant januari: winterheide
Winterheide, misschien beter bekend als Erica, behoudt het hele jaar haar blad en bloeit in de wintermaanden met roze, paarse of witte bloemen. Het stoere plantje wordt zo’n 25 centimeter hoog en is daarom bijzonder geschikt om vooraan in de border of in potten te planten.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures