wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tuin

 
Terrasplant 2017: LantanaTerrasplant 2017: Lantana
Vlindermagneet Lantana is Terrasplant van het Jaar 2017! Aan de hand van criteria als bloeicapaciteit, verzorging en wel of niet passend in trends boog een groene vakjury op verzoek van Mooiwatplantendoen.nl zich over de vraag welke terrasplant vanaf april 2017 de eretitel krijgt
Lees meer
ZomerbloeiersSfeer met zomerbloeiers
Bij bol- en knolgewassen denk je aan bloembollen die in het voorjaar tot bloei komen. Maar wist je dat er ook bollen, knollen en wortelstokken zijn die je tuin in de zomer in volle bloei zetten? Heb je geen tuin? Bloembollen en knollen kun je gerust in potten, kuipen en bakken planten.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Kleurrijke klimmerKleurrijke klimmer
Een kale muur of schutting is niet erg feestelijk om naar te kijken. De oplossing is eenvoudig: klimplanten zoals de Clematis. Deze tuinplant werkt zich een weg naar boven en trakteert je daarbij op kleurrijke bloemen.
Lees meer
Vogel voedersiloHelp de kleintjes!
Vogels voeren is leuk en gewenst, zeker nu de vogels extra energie nodig hebben om een nest te bouwen, te broeden en hun jongen te verzorgen! Maar wanneer de kleintjes zoals roodborsten en pimpelmezen verjaagd worden door grotere en agressieve vogels, is het ineens een stuk minder leuk.
Lees meer
TuingerredschapStadstuinieren met GARDENA
Speciaal voor (stads)balkons, terrassen en kleine tuinen presenteert GARDENA een multifunctionele balkonset met tuingereedschap. De set bevat een schepje, een krabber, een snoeischaar en een stoffer. Het deksel kan je bovendien gebruiken als veegblik.
Lees meer
Lelies in de tuinLelies in de tuin
De lelie is met haar bravoure een populaire bloem. Vooral als snijbloem staat ze bekend. De bijzondere kleuren, grote bloemen en typische geuren sieren menig huiskamer. Maar wist je dat lelies ook in de tuin ware schoonheden zijn?
Lees meer
Digitale droomtuinDigitale droomtuin
Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een eigen droomtuin: met de Pokon Tekentool wordt je droom werkelijkheid. Je ontwerpt heel eenvoudig je eigen tuin met bijvoorbeeld verhoogde borders, gazon, moestuin en een plek voor de trampoline.
Lees meer
Balkonplant 2017Balkonplant 2017
Op verzoek van Mooiwatplantendoen.nl heeft een vakjury de Balkonplant van het Jaar 2017 bepaald. Diverse zomerbloeiers zijn beoordeeld op criteria als passend in trends, bloei en gemak. De winnaar: hangbegonia.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Dahlia’s Dahlia’s geliefd om diversiteit
Dahlia’s hebben zich de afgelopen jaren tot ontzettend gewilde zomerbloeiers getransformeerd. Het wat stoffige imago is van deze prachtbloemen afgeblazen en ze zijn in één klap razend populair geworden!
Lees meer
tips voor tuinonderhoud6 tips voor tuinonderhoud
Het is nog even volhouden tot we de winter echt achter ons kunnen laten maar dan begint eindelijk het voorjaar weer. Wij geven je alvast 6 tips voor het onderhoud van je tuin in het voorjaar.
Lees meer
Vijvertrend: Manneken pisVijvertrend: Manneken pis
Hé, wat staat daar voor een mannetje bij de vijver? Waterornament ‘Boy’ van Ubbink zorgt iedere dag voor een glimlach. Boy is gebaseerd op het Manneken Pis beeld in Brussel en past zowel in een klassieke als een moderne tuin.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Vaste plantenVaste planten in de zon
Heb je een zonnige tuin? Bofkont! Voor de meeste vaste planten is een zonnige tuin namelijk perfect. Er zijn talloze soorten waarmee je de mooiste combinaties maakt. Wil je zelf een tuin vol schitterende zonaanbidders creëren? Kom beslagen ten ijs en doe vooraf inspiratie en kennis op.
Lees meer
PotgrondAardverschuiving in potgronden
Groenspecialist Pokon presenteert een flinke verduurzaming in de tuinbranche met de introductie van een nieuwe generatie potgronden. Ze bevatten minimaal 30% hernieuwbare grondstoffen en biologische voeding.
Lees meer
Zithoek in de tuinEen leuke zithoek in de tuin
Het is natuurlijk heerlijk als je een beetje relaxt in je tuin kan zitten met warm weer. Als je bezig bent om de tuin weer klaar te maken voor het voorjaar en de zomer, dan is dit zeker een aandachtspunt! Natuurlijk wil jij ook lekker genieten van het beetje zon dat we in Nederland krijgen. Maar hoe maak je nu eigenlijk een mooie en gezellige zithoek, waar je lekker kunt ontspannen?
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

gratis roomplanner


Gratis woonbrochures