wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Vispring

 
Zen in de slaapkamerZen in de slaapkamer
‘Less is more’ is de trend die we steeds vaker zien voor de inrichting van een slaapkamer. Luxe beddenmaker Vispring speelt daar op in met warme, neutrale kleuren, zonder afbreuk te doen aan stijl en comfort.
Lees meer
Vi-SpringFelle kleuren en natuurtinten

Met behulp van felle kleuren en stijlvolle natuurtinten uit de ‘Natural Luxury Collectie’ past een handgemaakt Vi-Spring bed perfect in een eigentijdse slaapkamer.

Lees meer
gratis Westwing woonmagazine
Slaapkamer ontwerpen
Vi-spring-devonshireVi-spring-devonshire
De Britse luxe beddenmaker Vi-Spring voegt de Devonshire, gemaakt met de beste 100% zuivere wol, toe aan haar bekroonde collectie.
Lees meer
Vi Spring‘Heaven’ collectie topmatrassen

Met de lancering van deze collectie topmatrassen voegt Vi-Spring een extra laag luxueus comfort toe aan de matrassen. Een topmatras, ook wel topper genoemd, ligt bovenop een regulier matras en zorgt voor extra zachtheid zonder afbreuk te doen aan de gepersonaliseerde ondersteuning.

Lees meer
Vi Spring bedLuxe beddenfabrikant Vi-Spring

de Marquess Supreme en de Coronet Supreme. Deze modellen bevatten, zoals de andere modellen uit de Vi-Spring collectie, alleen 100% natuurlijke materialen en zijn volledig met de hand gemaakt.

Lees meer
Interieuradvies nodig?
Vi Spring bed'limited edition'

De Limited Edition Zirkona combineert zuivere lamswol, paardehaar en mohair, en biedt zo het allerbeste op het vlak van comfort en steun. Deze natuurlijke vullingen worden vervolgens vermengd met zachte, zijdeachtige bamboevezels, die in de textielindustrie bekend zijn staan om hun antiallergische en antibacteriële eigenschappen.

Lees meer
slaapkamerViSpring Shetland-lijn

De nieuwe bedden zijn voor 100% met wol gevuld en bekleed. De lijn wordt gekenmerkt door het gebruik van de hoogste kwaliteit pure Britse fleece wol. Voor een aantal topmodellen wordt zelfs de exclusieve Shetlandwol gebruikt.

Lees meer
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpen


Gratis woonbrochures