Een flinke boswandeling maken, daar knapt iedereen van op. De helende werking van de natuur is bewezen en ook in huis kun je daar je voordeel mee doen. Haal het buiten naar binnen met natuurlijke materialen en kleuren. Vergeet de styling niet, want daarmee creëer je een hippe sfeer die past in de nieuwste slaapkamertrends. Door de keuze voor het zandkleurig bouclé tapijt uit de nieuwe collectie Elements van Bonaparte heb je een rustige basis met een stoere look. Met de afbeelding van een prachtig bos op het fotobehang Wallpower maak je een statement. Groen is als kleur rustgevend dus de wanddecoratie is opvallend, maar zal de nachtrust niet verstoren. De elektrisch verstelbare boxspring met gestoffeerd hoofdeinde van Holmstad is in het zwart uitgevoerd en maakt de uitstraling van de slaapkamer moderner en mannelijker.

Door de split aan de bovenzijde van het topdekmatras kunnen beide hoofdeinden afzonderlijk worden versteld. De bedtextielcollectie Nature van Essenza verrast door prachtige dessins met een dierenprint aan de ene kant (trendy uil) en een pied-de-poule motief aan de andere kant. Zo verander je in een handomdraai de sfeer; van trendy naar modern-klassiek. In kleinere slaapkamers moet de styling niet alleen leuk maar ook functioneel zijn. De grote lamp Happy Tree Friend van ontwerper Marco Ianicelli, gemaakt van echte houten takken, zorgt voor zowel functioneel- als sfeerlicht. Met decoratieve kussens van Donna Wilson en Jill Clay, verschillende bijzettafeltjes, een rieten opbergmand en de van hout en transparant kunststof gemaakte stoel Trattoria van Magis is jouw nieuwe slaapkamer buitengewoon.

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Boxspring Holmstad Elektrisch, www.matrasdirect.nl; bed textiel collectie Hopper van Essenza en beige kussen van Jill Clay, via www.vaneshome.nl; behang Wallpower 393013, www.eijffinger.com; tapijt, collectie Elements, www.bonapartetapijt.nl; groen kussen met uil en boom via www.donnawilson.com; Happy Tree Friend lamp via www.marcoiannicelli.com; stoel Trattoria van Magis en groen bijzettafeltje Dizzie van Arper via www.secoff.nl.

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Geen vlinders in maar op je buik met dit dekbed van Essenza. www.essenzahome.nl

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Dit dekbed met aardetint van Mirabel Slabbinck brengt je down to earth. www.shc.be

Slaapkamertrends 2013 - Boswandeling

Zet de bloemetjes niet buiten maar binnen met dit kussen van Designers Guild. www.designersguild.com

Productie & Styling: Monique van der Reijden

Fotograaf: Paul Bakker @ Unit

Assistent productie: Joyce de Haas, Dutch Style Company

Met dank aan: Auping, Bonaparte, Desso, Eijffinger, Hästens, Matras Direct, Van Es Home

Bron: Perscentrum Wonenlijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Morres 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen