De koudere maanden zijn weer aangebroken. Aan de kou ontsnappen door te overwinteren, is niet voor iedereen een optie. De warmte opzoeken van je bed en meer tijd doorbrengen in de slaapkamer is dan een goed alternatief! Het Britse design en lifestyle merk Neptune Home heeft alles voor een gezellige en comfortabele slaapkamer. Echte eyecatchers zijn de vijf nieuwe hoofdborden van Neptune, die verkrijgbaar zijn in meerdere stoffen en kleuren. Voor een comfortabel bed introduceert Neptune ook het revolutionaire Barrington matras. Combineer een elegant Neptune hoofdbord en het Barrington matras met de nieuwe Chichester bedbodem, een bedrok van zwaar linnen en zijdezacht bedlinnen van Egyptisch katoen voor een heerlijk comfortabel en chique bed. Deze winter wil je niets anders dan het bed induiken met Neptune.

Rustgevende hoofdborden
De hoofdborden uit de nieuwe Neptune collectie maken van elk bed een echte eyecatcher. De vijf vakkundig geproduceerde hoofdborden vormen een mooi silhouet en zijn een indrukwekkend, rustgevend middelpunt in de slaapkamer. Elk hoofdbord is verkrijgbaar in vier maten (enkel, dubbel, king en super kingsize), in dertien stofopties in zowel linnen als wol.

Comfortabel matras
Voor een perfecte nachtrust introduceert Neptune het Barrington matras. Door het revolutionaire hoog geconcentreerde pocketveringsysteem, wordt er steun verleend aan elke contour van het lichaam. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor puur comfort ontstaat. Alleen natuurlijke, duurzame materialen worden gebruikt bij het maken van de matrasvullingen, zoals wol afkomstig van het platteland van Yorkshire. De unieke mix van wol, hennep en zacht katoen geeft veerkracht, ademend vermogen, zachtheid en kracht aan het matras.

Chichester bedbodem
De nieuwe Chichester bedbodem is een stijlvolle basisoptie en vormt met het Barrington matras een goede match. Samen verwezenlijkt het een scherp profiel. De oude, met krijtverf handgeschilderde, afwerking geeft, samen met een bedrok en het nieuwe hoofdbord, een klassieke look.

Alice bedrokken
Gestructureerd en netjes; de nieuwe Alice bedrokken creëren strakke lijnen en een gladde afwerking door het zacht geweven zware linnen van Neptune. Het warme palet, de elegante biezen en chique plooien zorgen voor een uitnodigende finesse en geven warmte en een gevoel van rust. De Alice bedrokken zijn verkrijgbaar in negen verschillende uitvoeringen en kunnen in de wasmachine. De bedrokken zijn special ontworpen om de Chichester bedbodem aan te vullen.

Bedlinnen van Egyptisch katoen
Tot slot is het heerlijk zachte Egyptische katoenen bedlinnenassortiment Sophie uitgebreid met hoeslakens en bovenlakens. Zo is er voor elk wat wils. De lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen hebben een fijne hoge draadtelling van 500 en zijn zorgvuldig geweven op het weefgetouw om het linnen een uitnodigend zijdezacht gevoel te geven. De bekleding, voorzien van een mooi lint en knoopsluitingen, geven het linnen een decoratieve finish. Uw bed krijgt van binnen en van buiten een perfecte look and feel.

Kijk voor meer informatie op www.neptune.com/nl of bezoek het Neptune Design Centre in Voorburg.


lijn brochure 1

Tip: Gratis woonbrochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Tip: vraag nu de gratis brochure van Mandemakers aan en je maakt kans op een vtwonen jaarabonnement

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen