Omgekeerd daten, begin in bed en eindig aan de bar Na vijftien vluggertjes eindigen met je liefde aan de bar.

Waar de dag van de liefde voor veel mensen in het teken staat van cadeautjes, roze hartjes en liefdesverklaringen is deze dag voor singles minder leuk. Voor alle singles die door het reguliere dating aanbod hun liefde nog niet hebben gevonden lanceert matrassenstartup Matt Sleeps donderdag 2 maart Nederlands eerste omgekeerde speedddate in de Supperclub in Amsterdam. Tijdens deze efficiënte avond beginnen de deelnemers in bed en zullen, bij succes, samen eindigen aan de bar. Blind dates die gemaakt worden via populaire dating apps als Tinder & Happn hebben vaak maar een doel; de ander, met complimenten, zo snel mogelijk het bed in praten. Voor zelfs achtentwintig procent van de millennials is het bed delen dé manier om te beslissen of ze iemand leuk vinden*. De beste gesprekken vinden pas de volgende ochtend in bed plaats. Niet erg efficiënt vindt matrassenstartup Matt Sleeps. Daarom organiseert Matt Sleeps Bed Dates: een speeddate avond waarin 70 deelnemers hun date zullen beginnen met een goed gesprek in bed. Klikt het? Dan pas verplaatsen de matches zich naar de bar om samen een cocktail te delen.

Het nieuwe dating concept is daarmee niet alleen barrièredoorbrekend maar ook tijdsbesparend. De singles hebben tijdens deze avond vijftien dates, van elk 4 minuten. Het proces dat normaal nodig is om met elkaar tussen de lakens te eindigen kan hiermee worden overgeslagen. Matt Sleeps oprichter Joep Verbunt: “Met Bed Dates willen we aantonen dat je in een lekker bed zoveel meer kunt doen dan slapen. Eerder deden we dat al met De Hangover Bar waar mensen snel herstelden van hun kater, nu hopen we voor vrijgezellen de liefde van hun leven te vinden. Want, wanneer het in bed klikt, dan weet je dat het goed zit.”

Uit eerder onderzoek** is gebleken dat slechts zes procent van de deelnemers aan een speeddate met hun date tussen de lakens beland. De succesratio van Bed Dates zal hoe dan ook op 100% liggen. De omgekeerde speeddates vinden plaats in de Supperclub in Amsterdam, op donderdag 2 maart vanaf 18:30 tot 21:00. Het hippe restaurant/club heeft 35 Matt matrassen en daarmee is er plaats voor 70 deelnemers. Alle mannen en vrouwen die op zoek zijn naar liefde kunnen zich gratis inschrijven via: www.mattsleeps.com/events/bed-dates.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken & brochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen