1946
Covers & Co najaar 2016
Gepubliceerd: 03-08-2016

Let’s travel the world! Kids willen meteen op reis als ze deze vrolijke dekbedovertrekken zien. Stappen ze in een van de geïllustreerde autootjes in zachte pastelkleuren of varen ze mee in een roze of paarse luchtballon? Ze zijn hoe dan ook in goed gezelschap: een lieve muis reist met ze mee. Alsof dit allemaal nog niet leuk genoeg is, kunnen ze hun knuffel in een zakje bovenin het dekbedovertrek stoppen. Zo blijft ie de hele nacht dichtbij!

ANIMALS
Go play outside! Deze winter is het ijzig koud. Reis mee naar de Noordpool en ontmoet dieren die zich helemaal thuis voelen in de kou. Een beer die zijn winterslaap middenin de sneeuw houdt of pinguïns die tegen een hemelsblauwe achtergrond lekker hun eigen gang gaan. De winter is mooi!

URBAN
The mountains are calling! Geef gehoor aan de roep van de bergen en trek eropuit. Zoef met je snowboard de steilste helling af of trotseer de ijskoude temperaturen op de Noordpool. Deze winter wordt stoer en casual!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide