5019
PIP Studio bedtextiel voorjaar 2018
Gepubliceerd: 02-02-2018

Deze zomer gaat Pip terug in de tijd en duikt ze in de rijke geschiedenis tussen India en Groot-Brittannië. De aanwezigheid van de Britten in India liet deze twee heel verschillende culturen met elkaar samensmelten en leverde een rijke mix van ambacht, kunst en cultuur op. Dit inspireerde Pip tot het ontwerpen van prachtige nieuwe dessins: de parels uit het Verre Oosten.

 

Klassiek gemixt met exotisch

inspiratiebrochures1.png

De nieuwe dessins zijn geïnspireerd op oude Indiase technieken zoals block printing, borduur en handgemaakte miniatuurschilderijen, gemixt met de klassieke bloemenprints en rechtlijnige patronen van Britse hand. Een bijzondere combinatie van klassiek en exotisch, wat spannende contrasten en verrassende dessins heeft opgeleverd.

 In de hoofdprint van de collectie - Darjeeling - komen Oosterse kleuren, bloemen, tropische vogels en een mozaïek van kleine prints samen in een rechtlijnig Brits patroon. Jaipur flower is een fijnzinnig geschilderd  bloemendessin dat je mee terugneemt naar het oude India en Engelse boeketten. Yes madam is een gelaagd dessin van kant met daaroverheen fijn geschilderde Indiase miniaturen.

In het Indian palms dekbedovertrek zijn bloemen en planten verwerkt in een tropische setting en deGood morning print neemt je mee naar een oosters landschap met prachtige bloemen en tropische vogels. Dit dessin is er in drie verschillende kleuren: groen, roze en wit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide