Het Nederlandse lifestylemerk ESSENZA brengt met trots haar nieuwe collectie voor Spring/Summer 2016. Laat je verrassen door de laatste trends in het TREND LABEL, herontdek de mooiste klassiekers met HERITAGE, ga voor rust en eenvoud met CASUAL of droom lekker weg bij de zachte ROMANCE dessins.

TREND
ESSENZA volgt de modetrends op de voet! Dit seizoen vielen we voor drie geweldige trends: We reizen door Afrika en gaan terug in de tijd met ‘FUSION OF CULTURES’, brengen een ode aan de natuur met het dromerige ‘CONTEMPORARY NATURE’ en verdwalen in een idyllische wereld vol beeldschone bloemen met ‘SURREALISTIC GARDEN’.

HERITAGE
ESSENZA brengt met dit label een ode aan haar prachtige verleden! De allermooiste klassieke dessins zijn opnieuw uitgevonden en beter dan ooit. Van een elegant paisleymotief tot een nostalgische bloempatronen in rijke kleuren en stijlvolle dierenprints. Een echte revival!

CASUAL
Voor wie het liever simpel houdt in de slaapkamer, is er de Casual-lijn van ESSENZA. Vakmanschap en eenvoud zijn dé sleutelwoorden van deze collectie. Het resultaat is casual, stoer bedtextiel van hoge kwaliteit.

ROMANCE
Van een veld vol bloemen tot de tinten van de zee: met dit romantische label droom je lekker weg bij zachte kleuren en frisse dessins. Vrouwelijk en romantisch ten top!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen