1101
Slaapkamer trends
Gepubliceerd: 11-10-2012

Er zijn van die herfstdagen dat je het liefst de hele dag in bed blijft liggen. Auping zorgt ervoor dat je dan in ieder geval stijlvol onder de wol ligt. Het najaar hoeft namelijk niet donker en guur te beginnen. In september introduceert Auping een nieuwe bedtextielcollectie met warme kleuren en inspirerende motieven.

Het karakter binnen de najaarscollectie 2010 ligt in de gelaagdheid in patronen en de variatie in kleur. Dit geeft de slaapkamer een modieus gevoel mee. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie nieuwe sierkussens en kwalitatief hoogwaardige spreien die goed met de dekbedovertrekken gecombineerd kunnen worden.

Het interieur van slaapkamers is met de jaren steeds belangrijker geworden. Bedtextiel is hierbij sterk bepalend voor de stijl van de slaapkamer. Het nieuwe najaar vraagt daarom om een nieuwe overtrek op het bed. De warme najaarslijn van Auping biedt een breed palet aan kleuren en patronen. Ideaal om een eigen stijl in de slaapkamer te creëren.

Bijzondere accenten
Modieus, warm, en een vleugje luxe. Dat is de basis van waaruit het nieuwe bedtextiel is ontwikkeld. De collectie is daardoor onderscheidend, eigentijds en duidelijk herkenbaar als Auping. Naast een mix van vormen en lijnen, met grafische of stoere accenten, dienen ook natuurlijke structuren en texturen als inspiratie, waaronder bijzondere bloem- en bladmotieven. Verder bestaat de collectie uit een aantal klassieke patronen en moderne dessins. Ook binnen de dekbedovertrekkenlijn staat kleur centraal. Warme kleuren als rood, bruin en fuchsia worden afgewisseld met frisse kleuren als blauw, groen en ecru. Verschillende accentkleuren zoals grijs en taupe zorgen voor de nodige schwung. Naast het nieuwe assortiment dekbedovertrekken, keert ook een oude bekende terug in de najaarscollectie: vanwege de grote populariteit is het Fusion dekbedovertrek in drie nieuwe, frisse kleurstellingen uitgebracht.

Speciale afwerking
Auping besteedt veel aandacht aan de afwerking. Hiervoor worden diverse materialen en technieken gebruikt. Zo is het zwarte Plum Tree dekbedovertrek over de hele breedte geborduurd, hetgeen een luxe uitstraling aan de dessins geeft. De Gimmo en Cachemere ontwerpen zijn gemaakt met de modernste druktechnieken om zo een rijke, gelaagde, romantische uitstraling te creëren.

De verschillende kwaliteiten die worden gebruikt voor het bedtextiel zijn allemaal vervaardigd uit natuurproducten en bestaan volledig uit katoen of linnen


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide