1540
Fissaggio bedlinnen
Gepubliceerd: 11-10-2012

Fissaggio haalt het voorjaar in huis. Met haar voorjaarscollectie presenteert de bedlinnenontwerper maar liefst 15 verfijnde modellen. Schitterende eenvoud en zachte luxe voeren je mee naar hogere sferen. Een exclusief verhaal van stoere stoffen, speelse schoonheid en hoogwaardig bedlinnen binnen ieders handbereik.

Wisselwerking
Van dekbedhoes wisselen kan een onhandig en tijdrovend klusje zijn. Daar heeft Fissaggio (Italiaans voor vastmaken') wat op gevonden. Dankzij een slim en gepatenteerd sluitsysteem is dit karweitje in geen tijd geklaard. Bijzonder praktisch, en bovendien nog extra chique ook!

Een overtrek, twee zijden
Niet alleen zijn de modellen van Fissaggio zacht, comfortabel en uitnodigend. Ze zijn ook nog eens superpersoonlijk. Klanten kunnen kiezen uit een brede waaier van ontwerpen, die stuk voor stuk tot in de puntjes afgewerkt zijn. Bovendien zijn de meeste modellen aan twee zijden te gebruiken, en dus gemakkelijk te combineren met andere kleuren uit de collectie. Unieke slaapervaring gegarandeerd!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide