7828
Beddinghouse najaar 2014
Gepubliceerd: 11-09-2014 Laatste update: 27-04-2017

In het najaar worden de kleuren weer intenser en warmer en trekken we gezellig naar de open haard. Tijdens de lange nachten wil je het liefst nog even extra lang onder je comfortabele dekbed wegkruipen. Die warme sferen in mooie nieuwe kleuren en dessins creëer je met de nieuwe collectie dekbedovertrekken van Beddinghouse. De toegankelijke najaarscollectie is dit seizoen onder te verdelen in vijf bijzondere kleurstellingen. Er wordt gebruik gemaakt van aquablue & nightblue, mintgreen en nude. De combinaties van yellow, terra & brick en ook de thema’s red en neutrals nemen een belangrijke plaats in.

Voor stadse jong volwassenen die nog wegdromen met hun grootstedelijke avonturen, is Beddinghouse Studio de perfecte bedtextielcollectie! De collectie voert je mee over de skylines van wereldsteden, om bij te dromen en te dagdromen.

Het belooft een kleurrijk najaar te worden met Beddinghouse Kids. Een dekbedovertrek van BeddingHouse is helemaal hip voor de kleintjes en zorgt voor optimaal. Én al onze kinderdekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen.

Beddinghouse Ivory is een collectie die uitgaat van een rustieke en chic, sobere sfeer. Het is herkenbaar in kleur- en dessingebruik. De dessins van de nieuwe najaarscollectie laten veel variaties zien; van ornamenten tot dierenprints en van delicate satijnstrepen tot warme breiselprints. We lichten er een paar dessins uit:


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide