1537
Auping najaar 2014
Gepubliceerd: 11-09-2014

Een energieke dag begint in een kleurrijke slaapkamer met de najaarscollectie bedtextiel van Auping Pastel- en poedertinten geven slaapkamer een frisse look

Koninklijke Auping introduceert deze herfst een kleurrijke collectie bedtextiel om vrolijk en energiek de dag mee te beginnen. De najaarscollectie van de Nederlandse beddenfabrikant is geïnspireerd op de natuur.

De vier elementen water, vuur, aarde en lucht zijn gevat in kleurwerelden van heerlijk zacht beddengoed, dat jaren haar hoogwaardige kwaliteit behoudt. Met subtiele koraaltinten, honingraat dessins, zeegroene overtrekken en leren stoffen waan je jezelf in de buitenlucht, omgeven door creaties van Moeder Natuur. Met de najaarscollectie biedt Auping stuk voor stuk eye-catchers op het bed, van luxe katoensatijn tot fijne weefsels.

Water: genieten van rust en ruimte

De wondere wereld van het water is er een van rust, maar ook van mysteries. Met de najaarscollectie bedtextiel in blauwtinten stap je iedere ochtend fris uit bed. Wil je zachte accenten of ga je liever voor stoer? De collectie heeft voor ieder wat wils.

Stoere stiksels
Dessin Chambray bluegrey. Een rauwe en stoere look creëer je met dessin Chambray bluegrey. De effen, blauwgrijze kleur van het beddengoed past in bijna elke slaapkamer. Details zoals de gemêleerde garen en de stoere stiksels maken de stoere look helemaal af.

Strak door structuur
Dessin Lozenge blue. Voor liefhebbers van verschillende pasteltinten is er dessin Lozenge blue. Een prachtig dekbedovertrek met brede lijnen in lichtblauwe en -roze pasteltinten. Het vrolijk gekleurde beddengoed is overgoten met een fijne structuurprint in wit.

Sterrenhemel boven de oceaan
Dessin Cosmos night. Dessin Cosmos night blue is door zijn gedetailleerde bloemmotief in combinatie met icoontjes die verwijzen naar het heelal, een opvallend dekbedovertrek. De motieven zijn subtiel ingeweven met zwarte garen en zorgen voor een mooi reliëf op een effen, donkerblauwe achtergrond.

Liefde voor leer
Sierkussen Sierra natural. Hou je van strak en leer? Dan mag je het lederen sierkussen Sierra natural niet laten liggen. Het sierkussen zorgt voor een stoere look in je slaapkamer en is lekker praktisch als extra ondersteuning. Naast het stoere materiaal en hippe lijnen zorgt de rode rits aan de zijkant van het kussen voor een eigentijds detail.

Vuur: een wereld vol passie
Je slaapkamer ademt een sfeer van passie, liefde en warmte met het roodgetinte beddengoed van de najaarscollectie. Combinaties met oranje, goudgeel en paars zorgen voor een warme najaarsmix.

Herfstbladeren in blokjes
Dessin Shadow red. Wil je van dichtbij genieten van de mooie najaarstinten? Kies dan voor dessin Shadow red met kleurschakeringen van donkerrood naar oranje. Het geblokte motief in een kleurrijk geprinte tweedstructuur van donker naar licht zorgt voor een eigentijds effect.

De morgenstond heeft goud in de mond
Sierkussen Marigold. Met het fraaie bloemmotief van kussen Marigold geef je je slaapkamer een romantisch accent. Sierkussen Marigold is goed te combineren met diverse overtrekken uit de Auping collectie.

Purple rain
3) Dessin Stretched multi. Verrassend en veelzijdig. Dekbedovertrek Stretched multi is het allebei. De paarse look in combinatie met zwart en roodtinten levert een prachtig en vurig kleurenspel op. Combineer het overtrek met sprei light pink voor een zachtere look.

Lucht: kleuren van de wind Vrolijk, speels en natuurlijk fris. Dat is waar de wind aan doet denken. Auping heeft deze kleurrijke karaktereigenschappen van de wind vertaald naar een heerlijk en sfeervol bedtextiel met mooie pasteltinten.

Zomerbriesjes
Dessin Aqua Zoom mint green. De handgeschilderde blokken met een aquarel effect geven dessin Aqua Zoom mint green een eigentijdse draai. De zachte combinatie van grijs en groen past perfect in de pasteltrend van dit seizoen. Varieer je graag? Keer het dekbedovertrek om voor een effen zeegroene kleur. Welke zijde je ook kiest, het dekbedovertrek voelt heerlijk zacht aan en heeft een prachtige glans dankzij de vervaardiging met 100% luxe katoensatijn.

Goed geknoopt
Plaid Tie the Knot. Voeg net dat beetje extra warmte toe aan je slaapkamer met Plaid Tie the Knot. Deze prachtig diepgroene bedsprei zorgt voor een extra laagje op je bed.

Heldere hemel
Dessin Lozenge mint. Hou je van een zachte en lichte look, kies dan voor dessin Lozenge mint met frisse mintgroene pasteltinten bedekt met een fijne structuurprint in wit.

Uitwaaien op het strand Dessin Rhumba powder. Met zachte pasteltinten in koraal, mintgroen, grijs en geel maakt dekbed Rhumba powder je klaar voor een kleurrijke dag. Het dessin heeft een geometrisch honingraatmotief, wat een speels effect geeft. Wil je toch net iets rustiger de dag beginnen, draai het dekbed om en verwarm jezelf met een effen koraalkleur.

Groen woud
Dessin Shadow dark green. Het zachte katoensatijn van overtrek Shadow dark green zorgt voor een sublieme nachtrust. De grote blokken in diverse groentinten met stoere tweedstructuren maken van iedere slaapkamer een sfeervol vertrek.

Aarde: creaties van Moeder Natuur

De savanne, een betoverend bos en de wilde natuur. Deze creaties van Moeder Natuur vind je terug in verschillende typen bedtextiel.

Eye-catcher gespot
Dessin Perdita. Gewaagd en helemaal hip. Dessin Perdita is er voor de trendsetters en maakt het bed de eye-catcher van elke slaapkamer. De onregelmatige patronen en zachte materialen zijn geïnspireerd op de natuur. Het dekbedovertrek heeft een luipaardlook dat dankzij het superzachte flanel lekker comfortabel ligt. Het trendy dekbedovertrek is subtiel afgewerkt met een zwart biesje.

Trendy accent
Sierkussen Sierra natural. Maak je slaapkamer af met een trendy accent door te combineren met leer. Sierkussen Sierra natural geeft elk bed een stoer effect. De strak gestikte lijnen en de rode rits zorgen bovendien voor een sexy detail.

Betoverend bos
Dessin Mysterious Trees. Het grafische spel van takken in verschillende grijstinten maakt dessin Mysterious Trees tot een opvallend geheel. Na een rustige dag zorg je met dit dekbedovertrek voor een spannende nacht. Bovendien val je snel in slaap dankzij het super zachte katoensatijn.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide