4726
Beddinghouse voorjaar 2015
Gepubliceerd: 05-03-2015 Laatste update: 23-03-2018

De Beddinghouse ontwerpstudio heeft een mooie nieuwe voorjaarscollectie ontwikkeld. De collectie zit weer bomvol nieuwe trends. Van animalprint tot veertjes, het mag allemaal deze zomer! Zeer geschikt om te combineren met Aztec prints. Of wann je in exotische oorden met palmen en een azuurblauwe zee. Beddinghouse geeft iedere slaapkamer een echt zomersgevoel.

 

Dividivi
Dekbedovertrek Dividivi brengt het tropische gevoel naar de slaapkamer. De tropical trend is helemaal van nu! Hiermee waant iedereen zich binnen no time in exotische oorden met palmen en een azuurblauwe zee. De palmbladeren in verschillende tinten groen op een blauwe ondergrond geven dit dekbedovertrek een echt zomersgevoel. Het dekbedovertrek is digitaal geprint, waardoor er een oneindige variatie aan kleuren zichtbaar is. Dividivi past in iedere vrolijke slaapkamer setting. Catalina
Ook het kleurrijke dekbedovertrek Catalina vrolijkt de hele slaapkamer op. Transparante bloemen zijn op speelse wijze op het overtrek geplaatst. Door de digitale print, hebben de viooltjes een oneindige variatie aan kleur, ze geven het dekbedovertrek een eigentijds karakter. Het ontwerp past goed in een moderne slaapkamer.

Curacao
De ruit is nooit helemaal weggeweest, maar ruiten zijn weer helemaal hip! Van blokruiten tot Schotse ruiten, je ziet ze overal terug. Het frisse dessin Curacao heeft een klassieke ruit in een modern jasje. Van dichtbij kun je zien dat er een spannend lij­nenspel plaatsvindt op het overtrek terwijl het op afstand bijna effen lijkt. Het kleurverloop geeft dit dessin een vintage uitstraling. De verschillende kleuren rood lijken in elkaar over te vloeien. Dit dekbedovertrek geeft je slaapkamer een stoere uitstraling. Curacao is er ook in een blauwe kleurstelling.

Nautic Dream
Nieuw binnen de Beddinghouse collec­tie zijn dessins met een landelijke twist. Sfeervolle dessins in natuurlijke tinten met hier en daar een tikje nostalgie. Romanti­sche motieven combineren we met zachte kleuren en een vintage look. Toch konden we het niet over ons hart verkrijgen om de trendkleur blauw weg te laten. In des­sin Nautic Dream zorgen nautische elementen in combinatie met romantische teksten voor het ultieme vakantiegevoel.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide