De Scandinavische trend is niet meer weg te denken uit het interieur en de slaapkamer. De kleuren, patronen, dessins en materialen van de dekbedovertrekken in de nieuwe story “Stockholm Feeling” van Beddinghouse passen perfect in de Scandinavische slaapkamer.

Frisse kleuren en grafische vormen
De story bevat twaalf dessins die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en allemaal aansluiten bij deze trend. De typische zachtblauwe kleur die ons direct aan Scandinavië doet denken, zien we bij alle dekbedovertrekken terug. Andere kenmerkende kleuren zijn frisse pastels in combinatie met een zachte petrol blauw. De prints zijn geïnspireerd op grafische vormen, zoals rechthoeken, en strepen. De kleuren lopen harmonieus in elkaar over.

KAAT Amsterdam
De nieuwe kussens Quinn, Raccoon, Tyge en Aura Light Blue van KAAT Amsterdam zijn een perfecte aanvulling op deze Scandinavische look.

vt wonen&design beurs
Van 3 tot en met 8 oktober vind je Beddinghouse en KAAT Amsterdam op de vt wonen&design beurs. Bekijk er de etalage met producten uit de story Stockholm Feeling in hal 9.

bedding-house-stockholm-feeling-02.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-03.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-04.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-05.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-06.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-07.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-08.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-09.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-10.jpg

bedding-house-stockholm-feeling-11.jpg

Bedtime, time to relax. Time to settle down under the covers. Thinking of the day that was. Dreaming of what has yet to come. Waking up feeling rested en refreshed. Looking forward to a brand new day and a brand new story.

Dit najaar liggen we er met de nieuwe collectie van Beddinghouse weer warm bij. De dessins en prints zijn warm door hun kleuren en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Er zijn in de collectie vier verschillende materialen verkrijgbaar: katoen, satijn, katoenflanel en brushed twill katoen.

De nieuwe najaarscollectie van Beddinghouse is opgedeeld in verschillende stories, die allemaal hun eigen verhaal vertellen met bijpassende dekbedovertrekken. Alle stories worden gecombineerd met de accessoire-collectie van KAAT Amsterdam. Deze verrassende accessoire-collectie zorgt ervoor dat de gewenste sfeer van de slaapkamer helemaal afgemaakt kan worden.

beddinghouse-bedtextiel-najaar-2017-001.jpg

Voorbeelden van stories die we dit najaar voorbij zullen zien komen zijn Rush Hour (zwart/wit, grafisch), Stockholm Feeling (scandinavisch pastel), House Warming (kleurrijke interieur fashion), Magical Moment (winter chique) en Misty Morning (romantisch, floraal). Kenmerkend zijn de bijzondere kleuren en patronen met veel grafische elementen, maar ook voor de liefhebbers van romantiek zijn er veel floral prints en pastels.

Naast een nieuwe Beddinghouse-collectie zien we dit najaar ook weer prachtige collecties voor de merken Oilily, Mae Engelgeer en Rivièra Maison. Maar ook met de nieuwe collecties van Kardol, welke dit seizoen een nieuwe identiteit heeft gekregen, Ariadne at Home, Marjolein Bastin en At Home, brengen het najaar in huis. Verder is er dit najaar ook weer een vernieuwde Beddinghouse kids- en basic-collectie.

beddinghouse-bedtextiel-najaar-2017-002.jpg

beddinghouse-bedtextiel-najaar-2017003.jpg

beddinghouse-bedtextiel-najaar-2017-004.jpg

Beddinghouse heeft speciaal voor jongens en meisjes een collectie dekbedovertrekken ontworpen die goed past in de belevingswereld van een kind. In de hoofdrol: ridders, astronauten en draken, maar natuurlijk ook prinsessen en feeën. Illustrator Hanneke de Jager is verantwoordelijk voor alle ontwerpen.

Dragon Castle
Op het kinderdekbedovertrek Dragon Castle siert een stoer drakenkasteel in de kleuren blauw en rood. Verschillende ridders zitten in de torens en op een paard. Dit overtrek neemt je mee terug naar de middeleeuwen. Een reis naar het verleden, waarin ridders nog vochten tegen draken. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren blauw, oranje, rood en grijs.

Dragon
Stoere draken in blauw en groen sieren dit stoere kinderdekbedovertrek. De vuurspuwende draken zijn gemaakt van stukjes stof en wol. Dit overtrek neemt je mee terug naar de middeleeuwen, een reis naar het verleden. De tijd dat ridders nog vochten tegen draken. Het dessin bestaat uit verschillende draken en ridders tussen de bergtoppen. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een stoere uitstraling. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren donkergroen, oranje, zand en andere aardetinten.

Astronaut
Met het kinderdekbedovertrek Astronaut maak je een reis door de ruimte, waar je gewichtloos bent. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een stoere uitstraling.

Fairy Palace
Op het kinderdekbedovertrek Fairy Palace staat een prachtig roze kasteel. Een feeënkasteel op je bed, welk meisje droomt daar nu niet van? Dit paleis heeft alles waar een echt prinsesje van droomt. De verschillende kleuren roze met een beetje goud maken het sprookje helemaal af.

Birthday Fairy
Dit kinderdekbedovertrek neemt je mee naar een feeën-verjaardagsfeestje waar heerlijke taarten en cakes worden gebakken. Het dekbedovertrek geeft de kinderslaapkamer een vrolijke uitstraling. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren roze, rood en zacht roze.

Naast deze spetterend dessins zijn er ook nog overtrekken met de thema’s: Boaty, Dragons, Llama en space.

Beddinghouse brengt met haar nieuwe collectie “Festival vibes” de zomer in de slaapkamer. Vol zon, kleur en vrolijkheid laten de dessins Cameo, Kata, Castillo Carrea, Lago en Torres zich onbekommerd met elkaar mixen & matchen.

Met Kata is de slaapkamer direct zomerklaar. De subtiele stipjes in combinatie met effen pastel gekleurde banen geven dit dekbedovertrek een design look. Dit dessin is opgebouwd uit de kleuren geel, zachtroze, mintgroen en grijs. Verkoopprijs vanaf € 59,95.

Cameo. Pasteltinten, structuren en een grafische grid in combinatie met het subtiel kleurverloop geven dit dekbedovertrek een speels karakter. Dit dessin is erg geschikt voor de trendy slaapkamer. Dit dessin is opgebouwd uit de kleuren grijs, lichtroze, geel en mintgroen. Verkoopprijs vanaf € 79,95.

Carerra bestaat uit een verfijnde weefstructuur met een diagonaal grid. Het patroon is verdeeld in drie banen met een kleurverloop. Door de mix van eigentijdse kleuren ontstaat een prachtig kleurenpalet. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren grijs, geel en wit. Verkoopprijs vanaf € 39,95.

Castillo is een geruit dekbedovertrek. Door de kruising van brede diagonale banen met grove weefstructuren ontstaat er een stoer wieberdessin. De diamanten hebben een kleurverloop van eigentijdse tinten geel, blauwgrijs en lichtroze met daaroverheen een contrasterend wit grid. Verkoopprijs vanaf € 39,95.

Met Lagos haal je de natuurtrend in je slaapkamer. Horizontale banen met een gevlochten motief van natuurlijke materialen en een grove ikat weefstructuur lopen in elkaar over. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren donkerblauw, geel, zand en wit. Verkoopprijs vanaf € 39,95.