wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Bed & matras

 
Matras21 nachten langer slapen
De beddenmarkt wordt opgeschud met een nieuw concept: een one-size-fits all matras die eenvoudig wordt thuisbezorgd in een doos van 50x50 cm
Lees meer
Een matras kiezenHet juiste matras kiezen
Ben je toe aan een nieuw matras dan is het erg belangrijk dat je goed weet waar je op moet letten bij de aanschaf ervan. Wij hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet zodat je een goede keuze voor een matras kunt maken.
Lees meer
gratis Westwing woonmagazine
Slaapkamer ontwerpen
Ontdek Simba, het perfecte matrasOntdek Simba, het perfecte matras
Een matras is een belangrijke aankoop waar we 1/3 van ons leven op doorbrengen. Helaas is de aanschaf van een nieuw matras maar zelden een leuke ervaring. Daarnaast worden de matrassen in de traditionele markt neergezet als veel te ingewikkelde en dure producten. Simba pakt het anders aan en wil het kopen van een nieuw matras eenvoudig maken.
Lees meer
30 jaar persoonlijk slapen30 jaar persoonlijk slapen
LeDorm-bedden worden sinds 1986 met veel passie in Nederland gemaakt. Reden voor een feestje bij dit ambachtelijke, exclusieve beddenmerk. Deze week lanceren zij daarom op feestelijke wijze ‘LeDorm. Al 30 jaar persoonlijk slapen’.
Lees meer
Boxspring bedHoe lekker slaap jij thuis?
Het grootste deel van je leven breng je door in bed. Daarom is het ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je deze uren zo comfortabel mogelijk doorbrengt. Bijvoorbeeld in een boxspringbed
Boxspring bedden
Gratis woonmagazine
Matras kiezenEen matras kopen
Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Niets is zo vervelend als wakker worden met een vermoeid gevoel, stijve spieren en een lusteloos gevoel. Wanneer je op een goed matras slaapt wordt je uitgerust wakker en kan je energiek aan de nieuwe dag beginnen
Lees meer
Matt matrasMatt Sleeps
Matt Sleeps, een nieuwe Nederlandse internet startup, zal met matras Matt de achterhaalde matrassenindustrie wakker schudden.
Gratis 100 dagen proefslapen
Gratis proefslapen op ComfordaGratis proefslapen op Comforda
Wat niemand eerder in Nederland deed, doet Comforda wel! Deze fabrikant introduceert het ‘one fits all matras’, een revolutionair traagschuim matras van Nederlandse makelij dat je 14 dagen gratis mag uitproberen.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Tempur Hybrid matrassenTEMPUR Hybrid matrassen
Voor de ultieme nachtrust heeft TEMPUR de matras opnieuw uitgevonden. In de nieuwe Hybrid matrassen wordt het geavanceerde TEMPUR materiaal voor het eerst gecombineerd met micro pocketveren. Hierdoor vormt de matras zich volledig naar de contouren van het lichaam en ervaart u optimale bewegingsvrijheid.
Lees meer
Nieuwe IKEA boxspringsNieuwe IKEA boxsprings
Of je nu slaapt als een roos of de hele nacht ligt te woelen: een goed bed is zeer belangrijk voor een prettige nachtrust. Daarom presenteert IKEA een nieuwe serie boxsprings die met veel aandacht voor design, materiaalgebruik en kwaliteit zijn ontworpen.
IKEA boxsprings
Een voordelige en goede matrasEen voordelige en goede matras
Een goedkoop matras die zich toch excellent van zijn taken kwijt, het is de droom van elke slaper. Toch is het belangrijk bij je aankoop de focus te blijven leggen op je persoonlijke comfort en slaapgedrag.
Een goede matras kopen
Volg Wonenonline op Instagram
Pullman boxspringSlaap lekker met Pullman
Pullman staat synoniem voor ambacht precisie en passie en produceert al sinds 1937 comfortabele en veelzijdige boxspringbedden waarin ontspanning, rust en beslotenheid een weldadige mix vormen
Pullman boxspring
Een bed met zwevend designEen bed met zwevend design
Ontworpen voor de beste nachtrust, introduceert TEMPUR het nieuwe North slaapsysteem. Door de afgeronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven.
Lees meer
Een waterbed kiezenEen waterbed onderhouden
Tot rust komen in de nacht doe je uiteraard op een waterbed. Het prettige aan waterbed is dat het zich vormt naar je lichaam. Pijnlijke gewrichten behoren daarmee tot de verleden. Een waterbed is er juist om je lijf te ondersteunen.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpen


Gratis woonbrochures