wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Auping

 
Auping voorjaar bedtextiel 2017Auping voorjaar bedtextiel 2017
De voorjaarscollectie bedtextiel van Koninklijke Auping sluit aan bij de laatste trends op mode- en interieurgebied. De trends zijn vertaald naar de Auping beleving, waarbij kleuren en materialen een belangrijke rol spelen.
Lees meer
slaapkamer en bedtextielAuping najaar 2016
Koninklijke Auping bv introduceert de najaarscollectie 2016, bestaande uit acht dekbedovertrekken (Chambray, Fragment grey, Zaza Zoom, Irregular, Points, Solar en Georgia) en een sprei (Two Tone).
Lees meer
Slaapkamer ontwerpen
Interieuradvies nodig?
Auping nieuw kleurenpaletAuping nieuw kleurenpalet
Met forest green, clay, coral red, cool grey en warm grey brengt Auping de schoonheid en kracht van de natuur in de slaapkamer, voor een gezonde nachtrust en een energieke dag.
Auping najaar 2016
Leavings by AupingLeavings by Auping
Auping introduceert 'Leavings by Auping': een collectie van accessoires die volledig zijn gemaakt van restmaterialen. De eerste producten in deze lijn zijn tweekleurige kussentjes waarvan zowel de binnen- als buitenkant bestaat uit restproducten.
Lees meer
Auping slaapkamertrends 2016Auping slaapkamertrends 2016
De nieuwe collectie van Auping, bestaande uit zes dekbedovertrekken en een sprei, combineert natuurlijke materialen, frisse kleuren en verfijnde weefsels. Elk dekbedovertrek heeft iets bijzonders.
Lees meer
gratis woonbrochures
Auping bedtextiel najaar 2015Auping bedtextiel najaar 2015
Koninklijke Auping b.v. introduceert dit najaar een veelzijdige beddengoedcollectie die sfeer brengt in elke slaapkamer, van strak en modern tot warm en natuurlijk. De dessins in verfijnd kleurgebruik zijn geïnspireerd op de laatste trends op interieurgebied, zoals het gebruik van marmer, kleurverloop en geometrische vormen.
Auping bedtextiel najaar 2015
Auping EssentialAuping Essential
Koninklijke Auping presenteert de Auping Essential, het eerste bed ter wereld met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit houdt in dat het een volledig duurzaam ontwerp is, vervaardigd van gerecyclede materialen.
Lees meer
Auping voorjaar 2015Auping voorjaar 2015
Koninklijke Auping brengt dit voorjaar een veelzijdige bedtextielcollectie op de markt. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste trends, met prachtig verfijnd kleurgebruik en stoffen van zeer hoogwaardige kwaliteit.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Auping najaar 2014Auping najaar 2014

Een energieke dag begint in een kleurrijke slaapkamer met de najaarscollectie bedtextiel van Auping Pastel- en poedertinten geven slaapkamer een frisse look

Lees meer
Auping OriginalAuping Original

Het tijdloze design van de Original is een logisch vervolg op bestaande Auping ontwerpen. Verkrijgbaar in één framekleur met twee hoofdbordafmetingen staat het bed voor kwalitatieve eenvoud.

Lees meer
AupingAuping voorjaarscollectie

De dagen worden langer, de nachten korter. Tijd om de lente in huis te halen met verrassende dessins en frisse kleuren. Koninklijke Auping introduceert dit voorjaar een kleurige collectie bedtextiel in verfijnde, kwalitatieve materialen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
 Auping introduceert de Criade Auping introduceert de Criade

Met de Auping Criade bepaal je zelf hoe jouw boxspring eruit ziet. Ook ergonomisch is het bed naar je eigen wensen af te stellen dankzij de elektrisch verstelbare bodem en de keuze uit vijf typen matrassen in diverse hardheden en comfortzones.

Lees meer
Auping lentekriebelsAuping lentekriebels

Geïnspireerd op de nieuwste modetrends, staat de voorjaarscollectie bedtextiel in het teken van grafische patronen met hout- en structuurprints, een zacht kleurverloop in pasteltinten en kleurrijke dessins in strepen en blokken.

Lees meer
Auping RoyalAuping Royal: Koninklijk slapen

Met de Auping Royal introduceert Auping het topsegment op het gebied van persoonlijk slaapcomfort, verstelbaarheid en gemak. Het nieuwe bedmodel is de eerste in zijn soort dat zich, dankzij uitgekiende techniek, gedurende de slaap automatisch aanpast aan de slaaphouding. De Nederlandse beddenfabrikant zet hiermee een nieuw slaapkamericoon op de kaart.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis badkamer ontwerpen


Gratis woonbrochures