wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Verwarming

 
Houten radiatorKnock knock on wood
We brengen heel wat tijd door in huis. Een plek waar je jezelf thuis wilt voelen. Naast prachtige interieurspullen, heeft het binnenklimaat ook invloed op hoe jij je voelt. Jaga, autoriteit op dit gebied ontwikkelt radiatoren die het juiste binnenklimaat realiseren máár tegelijkertijd ook zorgen voor een prachtige uitstraling in het interieur.
Lees meer
Energie besparenEnergie besparen in de winter
Het is weer vroeg donker en het wordt kouder buiten: de winter komt er aan. Dat betekent dat de verwarming thuis een paar graden omhoog gaat en de lichten vaker aan staan. Het energieverbruik is in de winter maar liefst vier keer zo hoog als in de zomer
Lees meer
Gratis woonmagazine
Uw haardenmagazine
Juiste cv-ketelBadkamercomfort: juiste cv-ketel
Warm water wordt steeds belangrijker in huis. Voor de stortdouche, het bubbelbad of de tweede badkamer. Dat heeft veel invloed op de cv-ketel, die dat allemaal snel en probleemloos moet kunnen produceren. Waar moet je op letten?
Juiste cv-ketel
Nieuwe CV ketel?Nieuwe CV ketel?
Een CV ketel heeft een beperkte levensduur, want een verwarmingsketel is aan slijtage onderhevig en verliest daardoor zijn rendement. Na 10 tot 15 jaar is een ketel aan vervanging toe.
Waar moet je op letten?
cv offertesCV ketel offertes aanvragen
Ben je toe aan een nieuwe CV ketel? Je bespaart al snel honderden euro's door eerst offertes met elkaar te vergelijken!
CV ketel offertes aanvragen
Dru haardenbrochure
Nuon seintjeHandig! het seintje van Nuon
Niemand wil verrast worden door een onverwacht hoge jaarafrekening. Nuon heeft dit goed begrepen en komt voortaan met een seintje. Met Nuon seintje is de spanning rondom de jaarafrekening en veel bijbetalen verleden tijd.
Lees meer
Centrale verwarmingDe winter komt er weer aan
We begonnen met een druilerige zomer maar gelukkig konden we nog een flink aantal weken genieten van een lekkere nazomer. Nu, begin oktober zullen we er toch langzaam aan moeten geloven...
Lees meer
Blijf er warmpjes bijzitten met Jaga Blijf er warmpjes bijzitten
Alhoewel de buitentemperatuur het op dit moment niet doet vermoeden, start binnenkort het stookseizoen weer. De herfst brengt donkere, koude en regenachtige dagen, maar met de radiatoren van Jaga blijf je er gelukkig warmpjes bij zitten.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Een nieuwe cv ketel voor de herfstEen nieuwe cv ketel voor de herfst
Het is nu nog lekker warm in Nederland. De meeste dagen wordt de cv ketel in deze maanden enkel nog gebruikt om het water van de douche te verwarmen. Voor de liefhebbers van koude douches is zelfs dit niet eens meer nodig.
Lees meer
Warmte in een strak designjasjeWarmte in een strak designjasje
Een van de belangrijkste beslissingen bij het bouwen of verbouwen is het kiezen van je warmtesysteem. Ga je voor radiatoren, dan kun je perfect een passend design combineren met een hoge warmteafgifte
Lees meer
Een radiator in 55 kleurenEen radiator in 55 kleuren
Jaga radiatoren zijn er in allerlei verschillende maten en kleuren te vinden. Zo is er voor ieder interieur wel een mooie eyecatcher verkrijgbaar die de finishing touch voor je interieur kan zijn.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Feel free to… style Feel free to… style

Vaak denken we bij een restyling niet aan een nieuwe radiator. Best gek eigenlijk, want een radiator is in ons land wel belangrijk. Daarnaast geeft dit product een ruimte direct een andere uitstraling en de nieuwste modellen zijn ook nog eens een stuk duurzamer.

Lees meer
Radiator in retrolookRadiator in retrolook

Traditionele ontwerpen, ‘klassiekers’ worden dankbaar ingezet om de woning een retro look te geven. Vasco speelt hierop in met de kolomradiator Vintage.

Lees meer
Carré Plus designradiatorCarré Plus designradiator

Met zijn diverse vormen en uitvoeringen kan de Carré-collectie van Vasco meerdere ruimten in huis onderdompelen in één authentieke stijl. Deze collectie kenmerkt zich door zijn rechte, vierkante buizen en ritmisch lijnenspel en integreert daardoor vlot in elke kamer

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner