wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sfeerhaarden trends

 
Focus: sfeerverhogende haardvurenSfeerverhogende haardvuren

Met de lancering van een nieuw, origineel binnenmodel en de ontwikkeling van een sfeervolle en authentieke serie ‘outdoor’ haarden, die het wonderlijke vlammenspel naar buiten verplaatst.

Lees meer
StookseizoenStookseizoen geopend!

Tulp opent het stookseizoen met een aantal prachtige haarden. De B-fire 80 is een nieuwe gashaard die opvalt door zijn krachtige en levensechte houtvuur. Dit wordt gerealiseerd doordat de haard is voorzien van de “woodburner”.

Lees meer
Uw haardenmagazine
Dru haardenbrochure
GashaardEen haard voor iedereen

Steeds meer mensen willen weer een haard in huis omdat het een goede sfeermaker is. Tot voor kort was het niet voor iedereen mogelijk een haard te plaatsen. Dru maakt het met de PowerVent wel mogelijk.

Lees meer
SfeerhaardentrendsEen haard is goud waard

Open haarden en kachels zijn het toonbeeld van winterse gezelligheid en warmte. Vroeger waren haarden noodzaak, nu zijn het luxe sfeerproducten. De interesse voor haarden en kachels neemt dan ook flink toe.

Lees meer
Het grote openhaardenboekHet Grote Openhaarden Boek

Op 128 paginas vertellen en vooral tonen fabrikanten van openhaarden, ontwerpers, importeurs, meesterdecorateurs en specialisten in totaalconcepten wat er mogelijk is met en rond een openhaard.

Lees meer
Gratis woonmagazine
Ruby Fires Mystic FiresElektra: makkelijk en realistisch

Vroeger was op een kilometer afstand te zien dat elektrisch vuur nep was, tegenwoordig zijn de vlammen bijna niet van echt te onderscheiden. Ook niet van dichtbij.

Lees meer
SfeerhaardenEigentijds en moderne haarden

Houdt u van strakke lijnen en van eenvoud? Dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan eigentijdse vormgeving. Modern betekent immers - anders dan de naam doet vermoeden -ook tijdloos.

Lees meer
Faber RanaEén haard of twee?
Eerlijk is eerlijk: de meeste haarden staan in de woonkamer. Maar waarom zou je je alleen tot die kamer beperken? Een haard kan overal. Bijvoorbeeld in de tuin.

 

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
TULP B-fire 60De plaats van de nieuwe haard

Brandstof en het soort toestel zijn niet de enige afwegingen. Ook de beoogde plek is van belang: waar wordt de haard geïnstalleerd? De capaciteit van het stooktoestel moet passen bij de afmeting van de ruimte en bij de beoogde functie.

Lees meer
Focus Het soort kachel of haard kiezen

Is de keuze voor de brandstof gemaakt, dan wordt het tijd om het stooktoestel te kiezen. Er zijn in principe drie mogelijkheden: een klassieke open haard, een kachel en een inbouwhaard. Alle drie varianten zijn er in een keur aan stijlen en maten.

Lees meer
Focus HaardenEen nieuwe haard de brandstof

Het kiezen van sfeerverwarming begint bij de keuze voor de brandstof: hout, gas of elektrisch. Er zijn alternatieven, zoals olie, kolen, briketten en nieuwe brandstoffen als bio-ethanol. Elk van deze brandstoffen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
M-Design inbouwhaard Venus 850 DHaarden Checklist

Zet uw wensen op een rij voordat u naar de haardenspecialist gaat. Deze checklist kan hierbij helpen.

Lees meer
Harrie Leenders BoxerStoere houthaard – Boxer Plus

Nieuw in het assortiment van haardenbouwer Harrie Leenders is de nieuwe houthaard Boxer Plus. Een klassieker die al meer dan dertig jaar zijn kwaliteiten heeft bewezen is qua vormgeving en techniek aangepast aan de wensen van nu.

Lees meer
Gashaard FlamDesignjasje bij FLAM

Haardenproducent FLAM uit Sint-Truiden zet in op een warm najaar. ‘Vaste brandstoffen’ en zelfs kolen maken daarbij een comeback. Ook het programma gashaarden werd uitgebreid als antwoord op de vraag naar stijlvolle en zuinige gaswarmte. Onmiskenbare blikvanger is het nieuwe branderbed ‘Sliced’ dat zich bij uitstek leent voor minimalistische interieurs.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner