wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Warm de winter door!

 
Gratis woonmagazine
Dru haardenbrochure
gratis roomplanner
sfeerhaarden, houtkachels, jens dik geurts
Dik Geurts introduceert twee nieuwe vrijstaande houtkachels voor warmte en gezelligheid in een interieur. De robuuste Jens haarden zijn uitgevoerd in zwart. Hierdoor hebben beide modellen een moderne uitstraling. Door het zeer hoge rendement van de houtkachels is een woonkamer snel op temperatuur en kan op stookkosten bespaard worden.

Jens L

De Jens L is een kleine, compacte houtkachel met ronde accenten. De kachel, met gesloten verbranding, is ideaal voor plaatsing onder een schouw. De Jens L is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand schoorsteenkanaal. Dik Geurts heeft ook bijpassende accessoires.

Jens H

Het Jens H model is een moderne, vrijstaande houtkachel met een speelse knipoog naar vroeger. De ronde vormen accentueren het stijlvolle design. Ook de Jens H is aan te sluiten op een bestaand schoorsteenkanaal en kan worden voorzien van buitenluchtaansluiting.

 

Vrouwen in Oeganda steunen

Met de aanschaf van een Dik Geurts haard steunen consumenten een goed doel. Met het project ‘Voor u een haard, voor haar een toekomst’ wordt een deel van de opbrengst van de verkoop gebruikt om vrouwen in Oeganda een microkrediet te verstrekken voor het opstarten van een bomenplantage. Dik Geurts heeft hiervoor een samenwerking met SYPO.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner