wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sfeerhaard kopen

 
Het grote openhaardenboekHet Grote Openhaarden Boek

Op 128 paginas vertellen en vooral tonen fabrikanten van openhaarden, ontwerpers, importeurs, meesterdecorateurs en specialisten in totaalconcepten wat er mogelijk is met en rond een openhaard.

Lees meer
SfeerhaardenEen nieuwe haard & veiligheid

Voor het kiezen van de juiste kachel of haard en het plaatsen daarvan is vakkennis een vereiste. Let dus op de kwaliteitskeurmerken. Zowel gas- als houttoestellen moeten voldoen aan de vereiste CE-richtlijnen en dus voorzien zien van een CE-keurmerk.

Lees meer
Dru haardenbrochure
Gratis woonmagazine
Faber RanaEén haard of twee?
Eerlijk is eerlijk: de meeste haarden staan in de woonkamer. Maar waarom zou je je alleen tot die kamer beperken? Een haard kan overal. Bijvoorbeeld in de tuin.

 

Lees meer
TULP B-fire 60De plaats van de nieuwe haard

Brandstof en het soort toestel zijn niet de enige afwegingen. Ook de beoogde plek is van belang: waar wordt de haard geïnstalleerd? De capaciteit van het stooktoestel moet passen bij de afmeting van de ruimte en bij de beoogde functie.

Lees meer
Focus Het soort kachel of haard kiezen

Is de keuze voor de brandstof gemaakt, dan wordt het tijd om het stooktoestel te kiezen. Er zijn in principe drie mogelijkheden: een klassieke open haard, een kachel en een inbouwhaard. Alle drie varianten zijn er in een keur aan stijlen en maten.

Lees meer
Uw haardenmagazine
Focus HaardenEen nieuwe haard de brandstof

Het kiezen van sfeerverwarming begint bij de keuze voor de brandstof: hout, gas of elektrisch. Er zijn alternatieven, zoals olie, kolen, briketten en nieuwe brandstoffen als bio-ethanol. Elk van deze brandstoffen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Lees meer
M-Design inbouwhaard Venus 850 DHaarden Checklist

Zet uw wensen op een rij voordat u naar de haardenspecialist gaat. Deze checklist kan hierbij helpen.

Lees meer
Harrie LeendersVuur, made in Holland

Onlangs onderging de showroom van haardenfabrikant Harrie Leenders een rigoureuze metamorfose. De showroom is geopend voor dealers en voor consumenten. Op deze unieke plek in het Brabantse Oirschot kan men uitgebreid kennismaken met het merk en de haarden van Harrie Leenders.

Lees meer
gratis roomplanner
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner