wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Overige sfeerhaarden - Pagina: 1

 
 Cuatro van BarbasHerfst vraagt om houtvuur

Ten opzichte van een traditionele open haard biedt Cuatro dankzij een geavanceerde verbrandingstechniek en een optimaal geïsoleerd interieur een voelbaar hoger rendement.

lees meer
 XL Burner EcosmartXL Burner

Geen rookkanaal, gas of afvoerinstallatie aanwezig, maar wél genieten van de warmte en sfeer van écht vuur? Kies dan voor de verrassende vuren van EcoSmart Fire; geraffineerd qua vormgeving, geavanceerd qua techniek.

lees meer
Instyle front 700 Dik GeurtsNieuwe generatie haarden

Luxe en strak qua vormgeving. Wie tegenwoordig op zoek is naar een haard, zoekt vaak gericht naar een echte sfeermaker die perfect matcht met het moderne, strakke interieur.

lees meer
Tulp e fireVuur aan tafel

Een haard is in eenvoudig te realiseren in iedere ruimte als gekozen wordt voor LED of BIO variant.

lees meer
 JEE-O FIREOpen haard ontwerp

Met trots presenteert zij de JEE-O FIRE serie, designed by Hugo van Hooff, een nieuwe verplaatsbare open haard lijn die goed aansluit bij haar luxe, comfort en design producten.

lees meer
Palette CadInterieurontwerp nieuwe-stijl

Palette CAD voorziet dan ook in een leemte. Met deze ontwerpsoftware krijg je als opdrachtgever een verbluffend realistisch beeld van het eindresultaat.

lees meer
Querolijnvuur op bio ethanol!

Deze lijnbrander kan prachtig in collectie schouw Ambiance geplaatst worden, maar leent zich ook uitermate goed voor het projectmatig inbouwen van vuren op iedere willekeurige locatie.

lees meer
Sicalor-RubensPelletkachels

Daarmee geniet je van ouderwets flakkerende vlammen, gecombineerd met up-to-date gebruiksgemak. Kachels op pellets hebben een hoog rendement

lees meer
stuv 16 cubeExclusieve schouwen

De sobere lijnen van het bekledingsgamma van de plaatsklare schouwen en frontpanelen zorgen voor een vlotte integratie in alle architectuurstijlen en brengen een harmonieuze structuur in de binnenruimte.

lees meer
Faber Triple MVoor hete vuren

Hout of gas, open of gesloten, modern of klassiek? Om uw droomhaard te realiseren zult u behoorlijk wat keuzes moeten maken. Wat vindt u mooi én - zeker niet onbelangrijk - is uw keus realiseerbaar? Uw haardspecialist weet raad!

lees meer
RookkanaalHoudt het rookkanaal optimaal

Het rookkanaal is niet voor een gat te vangen: het zorgt ervoor dat het vuur goed brandt en voert de schadelijke rookgassen af. Denk dus niet te luchtig over het rookkanaal.

lees meer
Barbas VentoNostalgische haarden

Nostalgische haarden sierden honderden jaren geleden al de huiskamers en worden ook nu nog gezien als het toppunt van elegantie en romantiek. Het zijn met recht klassiekers te noemen! Haarden die de tand des tijds hebben doorstaan en die overlopen van romantiek.

lees meer
Dru venteo eL.E.D. haard

Vuur uit het stopcontact. Wie daarbij denkt aan kortsluiting heeft de jongste ontwikkeling op haardengebied gemist. Nieuw is de L.E.D.-haard. En nog nieuwer de Vario-flame. Een nipt ontwikkelde technologie om realistisch ogende vlammen te creëren met L.E.D.. Kost minder stroom dan een gloeilamp en brengt meer sfeer dan 20 schemerlichten. Een artificiële houthaard is geboren!

lees meer
Dru Metro 130Maak uw kachel winterklaar!

De winter zit er al even op, de kachel is uit. Maar let wel: nu is het de juiste tijd om uw kachel een onderhoudsbeurt te geven. En daarvoor maakt u natuurlijk een afspraak met de vakman. Want onderhoud aan uw kachel en schoorsteen is belangrijk. Het voorkomt niet alleen ongemak, maar ook gevaarlijke situaties. En zo zet u na de zomer met een gerust hart de kachel weer aan.

lees meer
Haard TvHaard tv

Iedereen kan nu genieten van een sfeerhaard en televisie in één met HAARD&TV. De flatscreen tv zakt door middel van een liftsysteem in het haardmeubel en de verwarming is in twee standen in te schakelen.

lees meer
store h2o dirk geurtsStore H2O!

Dik Geurts Haardkachels B.V. introduceerde in Brussel het eerste model van de Nieuwe generatie CV haarden; de Store H2O. Doorontwikkeling op de inmiddels bekende Lars CV haard heeft geleid tot nog meer efficiëntie, gebruiksgemak en een uniek design.

lees meer
M-Design centrale haard Venus 850 DHTEnergiebewust stoken

Genieten van een behaaglijk houtvuur en tegelijkertijd fiks besparen op de stookkosten? Dat kan samen gaan. Kies voor een haard die op de centrale verwarming wordt aangesloten. Dat is ook nog eens veel milieuvriendelijker.

lees meer
Austroflamm Bono XtraSpeksteenkachels

Kies eens iets heel anders. Wat dacht u van deze bijzondere branders? De een multifunctioneel, de ander met voetensteun. Origineel zijn ze zeker

lees meer
Zibro designverwarmingDesignverwarming

Geen energie verspillen en het toch behaaglijk warm hebben. Dat is de grote kracht van gericht verwarmen. Door in koude perioden niet het hele huis maar alleen de ruimte te verwarmen waarin je aanwezig bent, kun je jaarlijks al gauw honderden euros besparen op je energiekosten.

lees meer
BrandhoutBeter brandhout

Verwerkt u het hout zelf tot haardhout, gebruik dan een kloofbijl om de stammetjes in vieren te splitsen. Een handbijl is ideaal om kleine takjes van het hout te scheiden.

lees meer
Afvoerloze gashaardElement4 afvoerloze gashaarden

Het is onze Element4 ontwerpers wederom gelukt om de passie voor vuur in stijlvolle modellen te vertalen. Met trots introduceert Element4 twee nieuwe afvoerloze haarden in haar succesvolle range, de DA VINCI en de RENOIR.

lees meer
PompeijSchouwen en de omlijsting

Soms vraagt een kachel of haard om een bijzondere omlijsting. Bij de restauratie van een monumentaal pand bijvoorbeeld.

lees meer
Gratis woonbrochures


gratis roomplanner