wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Overige sfeerhaarden

 
Dirk Geurts retrohaardRetro design fifties haarden

Wie valt voor het optimistisch ogende futurisme uit de vijftiger jaren, kan zijn hart ophalen met de ruime keuze die er is op het gebied van retro-haarden. Kenmerkend voor deze ontwerpen zijn de ronde en ovale vormen, net al de afgeronde hoeken.

Lees meer
SfeerhaardenEigentijds en moderne haarden

Houdt u van strakke lijnen en van eenvoud? Dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan eigentijdse vormgeving. Modern betekent immers - anders dan de naam doet vermoeden -ook tijdloos.

Lees meer
Uw haardenmagazine
Dru haardenbrochure
M-Design inbouwhaard Venus 850 DHaarden Checklist

Zet uw wensen op een rij voordat u naar de haardenspecialist gaat. Deze checklist kan hierbij helpen.

Lees meer
Sfeerhaard ledContinental Fires LED

Deze haarden zijn namelijk gebaseerd op innovatieve LED-technologie en kunnen snel en simpel, zonder hak- en breekwerk, overal in huis geplaatst worden: van woon- tot slaapkamer.

Lees meer
Metro 120e Slim LineLevendig vuurtje

De sfeermaker in de woonkamer/woonkeuken is Metro 120e Slim Line, een geavanceerde elektrische haard waarbij het vlammenspel nauwelijks nog van dat van een echte haard te onderscheiden is.

Lees meer
Dru haardenbrochure
BuitenhaardtheBUZZ

Deze strak vormgegeven, verrijdbare buitenhaard van Faber is de garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

Lees meer
Safretti haardSchoorsteenloze muur

Dat vuur niet uit oubollige haarden hoeft te komen, bewijst Safretti met een viertal nieuwe lijnen, die menig hart vurig zullen doen kloppen van verlangen.

Lees meer
Het rookkanaalHet rookkanaal

Het kopen van een open haard vergt een zorgvuldige afweging van veel factoren. Een heel belangrijke daarbij is het rookkanaal. Een rookkanaal heeft als belangrijkste functie het afvoeren van rookgassen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
GO-LivingMilieuvriendelijke design

Wat deze open haarden zo bijzonder maakt is dat ze geen afvoer nodig hebben, maar branden op bio-ethanol, een milieuvriendelijke brandstof.

Lees meer
SfeerhaardenHaard op gas of elektra

Eigenaren van een open haard of houtkachel gebruiken deze minder vaak dan degenen die een haard hebben die werkt op gas of elektriciteit.

Lees meer
Balance haardenIn balance met Conmoto

Bij Balance wordt de haard niet als een solitair object gezien maar wordt in een eenheid met opbergruimte voor hout en haardaccessoires geïntegreerd.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Faber gashaardMaatwerk in sfeerhaarden

In lijn met haar visie voor elk interieur een passende sfeerhaard ontwikkelde Faber de nieuwe lijn Nostalgic Fires. De gashaarden Straight Nostalgic en de Hestia Nostalgic passen niet alleen uitstekend in een klassiek interieur, maar zijn er ook in een moderne uitvoering.

Lees meer
Focus houthaardenSfeervol besparen

Houtkachels en inbouwhaarden vallen onder de noemer sfeerverwarming en inderdaad de dansende vlammen van het knapperende haardvuur zijn sfeervolle blikvangers, maar sfeerverwarming heeft heel wat meer te bieden dan alleen sfeer!

Lees meer
B-fire 50 round Ronde doorkijkhaard

Afhankelijk van het type kader verdwijnt de haard in de wand of komt hij er juist uit. Under-Cover is volledig cradle to cradle en kan volledig door het milieu worden afgebroken, zodat het weer kan worden hergebruikt.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner