wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Houthaarden - Pagina: 1

 
Verlaagd BTW-tarief voor haardenVerlaagde BTW op haarden

Om de bouwsector en woningmarkt een boost te geven heeft de overheid per 1 maart 2013 tijdelijk de BTW voor renovatie- en herstelwerkzaamheden verlaagd van 21 naar 6 procent. Het laten installeren van een sfeerhaard of kachel valt ook onder deze regeling.

lees meer
Dik Geurts designhaardenDik Geurts designhaarden

Voor liefhebbers van een knapperend houtvuur heeft Dik Geurts een ruime collectie designhaarden. Niet alledaagse haarden die in elke woonkamer garant staan voor gezelligheid en warmte. Een mooi voorbeeld is de Bora Flex met een opvallende, flexibele afvoerpijp. Of de Yuna hanghaard met zijn taps toelopende vorm.

lees meer
Jens dik GeurtsWarm de winter door!
Dik Geurts introduceert twee nieuwe vrijstaande houtkachels voor warmte en gezelligheid in een interieur. De robuuste Jens haarden zijn uitgevoerd in zwart.
lees meer
SfeerhaardentrendsEen haard is goud waard

Open haarden en kachels zijn het toonbeeld van winterse gezelligheid en warmte. Vroeger waren haarden noodzaak, nu zijn het luxe sfeerproducten. De interesse voor haarden en kachels neemt dan ook flink toe.

lees meer
HouthaardBlack Pearl voor elk interieur

Ook al zo’n zin in de winter? Kaarsjes aan, gordijnen dicht, warme chocolademelk en…..een sfeerhaard van Wanders fires & stoves.

lees meer
Het grote openhaardenboekHet Grote Openhaarden Boek

Op 128 paginas vertellen en vooral tonen fabrikanten van openhaarden, ontwerpers, importeurs, meesterdecorateurs en specialisten in totaalconcepten wat er mogelijk is met en rond een openhaard.

lees meer
houtkachel linnatuliFinse houtkachel

Fraaie vormgeving en een uitgekiende bouwwijze worden in de Linnatuli Finoven gecombineerd met een energiezuinige verwarmingstechniek. Het biedt daarmee alle pluspunten van een speksteenkachel voor een aanzienlijk lagere prijs

lees meer
Houthaarden StuvStûv 30-compact

De haard werd speciaal ontworpen voor lage energie woningen. Dergelijke woningen zijn beter geïsoleerd en zijn uitgedacht om het energieverbruik binnen de perken te houden.

lees meer
Eco 90 BarbasBarbas Eco houthaarden

Barbas ontwerpt hout haarden voor wie er niets gaat boven de sfeer en geur van knapperend hout, het levendige vlammenspel en de lol van vuurtje stoken.

lees meer
Dirk Geurts retrohaardRetro design fifties haarden

Wie valt voor het optimistisch ogende futurisme uit de vijftiger jaren, kan zijn hart ophalen met de ruime keuze die er is op het gebied van retro-haarden. Kenmerkend voor deze ontwerpen zijn de ronde en ovale vormen, net al de afgeronde hoeken.

lees meer
HouthaardStoken op hout

Met de Mats houtkachel en het gepatenteerde EcoLight-systeem wil Dik Geurts de consument helpen om op verantwoorde wijze te stoken

lees meer
SfeerhaardenEigentijds en moderne haarden

Houdt u van strakke lijnen en van eenvoud? Dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan eigentijdse vormgeving. Modern betekent immers - anders dan de naam doet vermoeden -ook tijdloos.

lees meer
SfeerhaardenEen nieuwe haard & veiligheid

Voor het kiezen van de juiste kachel of haard en het plaatsen daarvan is vakkennis een vereiste. Let dus op de kwaliteitskeurmerken. Zowel gas- als houttoestellen moeten voldoen aan de vereiste CE-richtlijnen en dus voorzien zien van een CE-keurmerk.

lees meer
Faber RanaEén haard of twee?
Eerlijk is eerlijk: de meeste haarden staan in de woonkamer. Maar waarom zou je je alleen tot die kamer beperken? Een haard kan overal. Bijvoorbeeld in de tuin.

 

lees meer
TULP B-fire 60De plaats van de nieuwe haard

Brandstof en het soort toestel zijn niet de enige afwegingen. Ook de beoogde plek is van belang: waar wordt de haard geïnstalleerd? De capaciteit van het stooktoestel moet passen bij de afmeting van de ruimte en bij de beoogde functie.

lees meer
Focus Het soort kachel of haard kiezen

Is de keuze voor de brandstof gemaakt, dan wordt het tijd om het stooktoestel te kiezen. Er zijn in principe drie mogelijkheden: een klassieke open haard, een kachel en een inbouwhaard. Alle drie varianten zijn er in een keur aan stijlen en maten.

lees meer
Focus HaardenEen nieuwe haard de brandstof

Het kiezen van sfeerverwarming begint bij de keuze voor de brandstof: hout, gas of elektrisch. Er zijn alternatieven, zoals olie, kolen, briketten en nieuwe brandstoffen als bio-ethanol. Elk van deze brandstoffen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

lees meer
M-Design inbouwhaard Venus 850 DHaarden Checklist

Zet uw wensen op een rij voordat u naar de haardenspecialist gaat. Deze checklist kan hierbij helpen.

lees meer
Harrie Leenders BoxerStoere houthaard – Boxer Plus

Nieuw in het assortiment van haardenbouwer Harrie Leenders is de nieuwe houthaard Boxer Plus. Een klassieker die al meer dan dertig jaar zijn kwaliteiten heeft bewezen is qua vormgeving en techniek aangepast aan de wensen van nu.

lees meer
Pharos InteriorPharos interior

Doordat de Pharos Interior een hangend model is, heeft deze een prominente plaats in de ruimte. De glanzende mantel van het zwevende ruimtesculptuur verleent het designobject een luchtigheid die het gewicht van de haard, toch zo’n 100 kilo, volledig doet vergeten.

lees meer
BuitenhaardtheBUZZ

Deze strak vormgegeven, verrijdbare buitenhaard van Faber is de garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

lees meer
SfeerhaardenKaraktervol hout

Niets geeft meer sfeer dan het geluid van knappende houtblokken, de kruidige geur en de aangename warmte van een houtvuur.

lees meer
Nieuwe houthaarden BellfiresNieuwe houthaarden Bellfires

De Slide Bell is een opmerkelijke houthaard, waarin markante vormgeving, optimaal gemak en zeer hoog rendement perfect samengaan. De haard is voorzien van een royale liftdeur.

lees meer
Het rookkanaalHet rookkanaal

Het kopen van een open haard vergt een zorgvuldige afweging van veel factoren. Een heel belangrijke daarbij is het rookkanaal. Een rookkanaal heeft als belangrijkste functie het afvoeren van rookgassen.

lees meer
Gratis woonbrochures


gratis roomplanner