wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Houthaarden

 
Wanders Black PerlWanders Black Perl
De Black Pearl is een prachtige hanghaard die aan de muur bevestigd wordt, maar waar je door het glas rondom overal een perfecte blik op het romantische vuur kunt werpen. De Black Pearl is het broertje van de hoekige Black Diamond die al een daverend succes in de haardenmarkt is
Lees meer
Nieuwe houthaardenHaarden update
Voor het stookseizoen 2016 heeft haardenspecialist Harrie Leenders zijn programma uitgebreid met drie nieuwe houthaarden. Met Oris, Dayna en Lobbe is de bestaande collectie weer helemaal up to date.
Nieuwe houthaarden
Gratis woonmagazine
Uw haardenmagazine
Architecturale houthaardArchitecturale houthaard
Een houthaard anno 2015 moet meer zijn dan alleen een technisch goed functionerend product dat de ruimte op efficiënte en sfeervolle wijze verwarmd. De technische eigenschappen zijn standaard geworden.
Lees meer
Houtkachel Stûv 16-HHoutkachel Stûv 16-H
De houtkachel van Stûv, model 16-H houdt de woning het gehele jaar door comfortabel warm. De kachel combineert design, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en energie efficiëntie met sfeer en gezelligheid.
Lees meer
Stûv 30-H design houtkachelStûv 30-H design houtkachel
Stûv lanceert zijn nieuwe design houtkachel: de Stûv 30-H met warmte-opslag. De kachel houdt de woning maar liefst 15 uur na het doven van het vuur warm. Ideaal voor iedereen die energiezuinig wil verwarmen maar design en de sfeer van een open vuur koestert.
Lees meer
Dru haardenbrochure
Barbas UniversalBarbas Universal
De Universal van Barbas is een klassieker onder de inzet-houthaarden met draaideur én nu revolutionair vernieuwd; zowel qua vormgeving als techniek. Uniek aan de Universal-6 is de optionele, geïntegreerde convectieventilator áchter in het toestel.
Lees meer
Houtkachel met lange adem…Houtkachel met lange adem…
Mats biedt pure warmte en sfeer. Mooi qua vormgeving en praktisch door de opbergruimte voor houtblokken. De houtkachel Mats van Leenders doet zijn naam eer aan: je wordt echt gematst.
Lees meer
Een unieke reispartnerEen unieke reispartner

Uit de koker van Harrie Leenders haarden komt dit najaar iets heel bijzonders. Het is de draagbare houtkachel Fältovn voor buitengebruik.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Sfeervol, comfortabel verwarmenSfeervol, comfortabel verwarmen

Onder het label Green Design presenteert DRU Verwarming een serie sfeervolle en energiezuinige CV-haarden op gas of hout.

Lees meer
Stûv 16Sfeerhaard Stûv 16

Vijf jaar na zijn geboorte weet de Stûv 16 nog steeds te bekoren. Om nog beter aan specifieke behoeftes te voldoen, bestaat hij nu in twee nieuwe vormen

Lees meer
Boxer BlackBoxer Black

Wat een verschil een aanpassing in kleur al niet kan maken. Naast de Boxer Plus van haardenbouwer Harrie Leenders is er nu ook de Boxer Black. Deze houtkachel heeft in tegenstelling tot de Boxer Plus zijdelen en handvat in de kleur antraciet.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Dik GeurtsSfeervol de winter door

Met de Jannik houtkachel van Dik Geurts sfeervol de winter door!

Lees meer
Stoken op houtWarm en sfeervol stoken op hout

De herfst laat zich van haar koudste en natste kant zien. Het verlangen naar behaaglijke warmte en gezelligheid in huis wordt weer groot.

Lees meer
InzethaardenNieuwe lijn inzethaarden

De nieuwe inzethaarden zijn speciaal ontworpen voor inbouw in een bestaande situatie. Bij verbouwing of renovatie kan een oude gas- of houthaard makkelijk worden vervangen door een moderne en milieuvriendelijke haard met een hoger vermogen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner